Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én már rájöttem, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már rájöttem, hogy nem lesz soha jó állásom, nem lesz egy barátnőm, nem leszek sikeres ember, le lehet igy élni egy életet?

Figyelt kérdés
Már rájöttem, hogy különc vagyok, mindenkit az érdek vezérel, emberek nem őszinték, én nem ilyen vagyok, őszinte, és nem akarok megfelelni senkinek, nyilván igy nem is viszem semmire...ahogy látom.

2022. máj. 8. 16:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Persze, hogy le lehet. Csak igyekezz maradandót alkotni, olyan munkát végezz aminek van látszata és szereted is. Olyan hobbijaid legyenek amiket szívesen csinálsz és élvezel. Ez a titka.
2022. máj. 8. 16:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Na én is ilyen vagyok. Nincs barátnőm, albérletben lakom macskával, öreg autóm van és anyagi értelemben nincs jó állásom. :D

DE!

Nem mindegy, hogy ezt hogyan fogod fel és hogyan éled meg.

Soha a büdös életben nem voltam egy percig sem karrierista, soha nem voltam materialista, mindég annyim volt, amennyi kellett. Persze, ki ne vágyna "gazdagságra". De én úgy vagyok vele, hogy lelkileg legyek rendben magammal és a többi meg csak extra. Azt mindég megkapom, hogy nekem a legtökéletesebb egy ilyen spirituális központú önfenntartó kommuna lenne. Tökre szimpi is, de szerintem még nem értem el arra a szintre, hogy a minimális materiális javaimat magam mögött tudjam hagyni... Lehet ennek is el fog jönni egyszer az ideje. :)

tl;dr: Ha ezt materiális ego alapon fogod fel, akkor nem is!

2022. máj. 8. 16:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
(Na frankó, a materiális szóra simán lehetne feles ivós játékot rendezni 😅)
2022. máj. 8. 16:45
 4/20 anonim ***** válasza:
23%

"igyekezz maradandót alkotni"

azért az átlagembernek ezt elég nehéz elérnie

2022. máj. 8. 16:51
 5/20 A kérdező kommentje:

1-es olyan munkát végezz aminek van látszata és szereted is természetesen ez se igy van,nem látom sok értelmét, nem is érek el benne semmit, azok érnek el valamit akik nyalnak.

Hobbi az még lehetne. Régen zenével foglalkoztam, aztán az is abbamaradt, mert manapság már azt is leuralták a divatmajmok, semmitmondó zenék...

2022. máj. 8. 17:00
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
#5: nem csoda, hogy ilyen pocsékul érzed magad, ha ennyire létfontosságú számodra az, hogy a külvilágtól pozitív visszajelzést kapj.
2022. máj. 8. 17:12
 7/20 Rockarc ***** válasza:
51%
A siker nem veleszuletett kepesseg. Tanulni es tenni kell erte sokat. A nihilistak nem fognak soha semmit elerni. Csinalj sajat ceget, akkor nem kell nyalni a fonoknek.
2022. máj. 8. 17:12
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Talalkoztam mar ilyen hapsival. Choelo meg szep idezetek. Aztak kiderult hogy amikor csajba akarna szerelmesedni, akkor aztan a szep igenyes csaj johet szoba. Persze sminktelenul, vagy akar par kilo plusszal, hogy ugy tunjon abban sincs elszallva az igenye. Pedig ha jobban megnezzuk a csaj genetikajat, akkor kiderul hogy megism
2022. máj. 8. 17:16
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehetnél sikeres, első lépésként mondjuk hagyd hátra ezt a "a világ szar és gonosz, én bezzeg milyen rendes vagyok" iszonyatosan gyerekes, együgyű mentalitást, ami legfeljebb 16 éves korig normális.
2022. máj. 8. 18:16
 10/20 anonim ***** válasza:
20%

"Lehetnél sikeres"

ezt egy ronda alacsony ember hogyan tudja kivitelezni?

2022. máj. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!