Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, mit gondoltok az alábbi randisztorikról?
Annyit szidják itt a nőket egyesek, kíváncsi vagyok, erről mi a véleményük.
A nőkkel és a férfiakkal kapcsolatban is, mert vannak a történekben hülyén viselkedő nők és férfiak is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Mi a konkret kerdes, Pistam? :)
Hogy vannak hulye nok es ferfiak? Szerintem is vannak....
37F incel

"érdekes, hogy a nőgyűlölő férfiak most nem szólnak hozzá a kérdéshez"
hát talán mert még sosem voltak randin így nem tudnak miről beszámolni? de ez csak tipp

Mi a kérdés?
Hogy vannak szar randik? Hogy a férfiak tudnak furcsán viselkedni, ahogy a nők is?
Nahát, nem mondod! MA valami HATALMAS újdonságot sikerült megtudnom...
De ha itt tartunk akkor leírok én i egy történetet hogy engem milyen "kellemes" élmények értek e téren.
Csaj aki munkatársam volt kezdeményezett nálam, odajött beszélgettünk, elvotunk (nem munkahelyen). Utána megtudtam, hogy amúgy van pasija, nem foglalkoztam vele emiatt különösebben.
Aztán amikor már egyedülálló volt ismét odajött hozzám, ekkor már kicsit tovább ment a dolog, kézfogás, csók stb.
Utána ráírtam, megkérdeztem, hogy akkor lehet e köztünk valami, ha más nem lenne-e kedve randizni, találkozni, ismerkedni tovább.
A válasz egyértelmű nem volt, mert hogy ő még nem heverte ki a szakítást, idő kell neki, sajnos ez van. Oké, akkor nem érdekel, én lezártam a dolgot.
Erre elkezdett írogatni másnap, képeket küldött, videókat stb.
Nem igazán értettem az egészet, de válaszoltam neki és úgy gondoltam, hogy hát mi baj lehet... hozzátenném amúgy nagyon tetszett a csaj külsőre és személyiség ügyileg sem tűnt rossz partinak...
Aztán amikor legközelebb találkoztunk, elhívtam randizni. Ismét nemet mondott, de még aznap ő is elhívott, hogy akkor mégiscsak ráér és találkozna.
Oké, találkoztunk, beszélgettünk, megvolt minden, szerintem nem sikerült rosszul a dolog.
A hét végén aztán többször is írtam neki, nem lenne-e kedve találkozni egyértelmű elutasítás volt ismét a válasz.
Mindegy gondoltam. Haverjaimmal találkoztam, elvultunk egyszer csak megjelent a lány is, majd még aznap este lekoptatott, "kidobott". Jó hangosan és egyértelműen tudtára adta mindenkinek aznap, hogy én nem vagyok az esete és az ég világon semmit nem akar tőlem, meg esélytelen, hogy összejöjjön velem.
És ez nem vicc, ezt (szinte) az összes haverom előtt jelentett be...
Utána kiderült, hogy összejött egy másik sráccal, ezért koptatott le.
Aztán ezek után rákéredztem hogy akkor ezt most hogyan és miért kellett így csinálni, erre totál kikelt magából, üvöltözött velem és a fejemhez vágta, hogy én mekkora egy szar alak vagyok, örökre egyedül maradok stb. A vicc az, hogy a barátnői szerint is én vagyok/voltam a faß, hogy miért akarok beleszólni a csaj kapcsolatában, végre összejött neki és különben is milyen boldogok...
Hát mondom oké.
Na én azóta inkább nem foglalkozom a nőkkel és leszek incel vagyis inkább "volcel" (voluntary celibate).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!