Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha elvittem 4 lányt kajázni McDonalds-ba és én fizettem mindent?
Ha semmit nem vársz el, csak egy köszönést (ezt is félszegen írod le) akkor csicska vagy.
Persze, hogy látszólag “kedvelnek”, mivel semmilyen igényed nincs.
Számomra normális lánynak tűnik a #21-es. Velem is olyan lányok voltak tegnap este. Szóval függetlenül attól, hogy van-e bármi tervezett célom azzal a lánnyal, akit meghívok és esetleg a barátnőjét mert nem akarok bunkó lenni és azt sem, hogy a másik lány kellemetlenül érezze magát.
Szóval én simán meghívnám a 21-es válaszolót is, ha ismerném, mert jó fejnek tűnik. Cserébe pedig nem azt várnám, hogy majd utána legyen szex. Pusztán egy gesztus.
Az a legnagyobb baj, hogy szarul keresnek az emberek nálunk és emiatt irigyek és azért is várnak cserébe valamit, hogy meghívják egy kedves ismerősüket mondjuk egy hamburgerre.
Ha meg tényleg tartós a haverság akkor úgyis kapsz gesztust visszafele, hogy ők hívnak meg vagy ilyesmi.
Nagyon aranyos vagy kérdező, de szerintem túl hatalmas a korkülönbség. Én egy bő generációval idősebb vagyok - ezért is írtam, hogy a réges-régi időkből "jöttem".
Szerintem visítva menekülnél tőlem, nemhogy még szex. :) De azért köszönöm, bearanyoztad a napomat! :)
Nem szoktam visítva menekülni. :D
Én egyébként 29 vagyok. A kiszemelt lány pedig 22. A barátnői pedig egyetemista korosztály, ők 20-26 közöttiek. Szóval már senki nem tini és mindenkinek van kereste. Nem az van, hogy tini lányokat vittem el és abban reménykedek, hogy majd lefekszenek velem egy hamburgerért.
Bizony, így is nagy a korkülönbség. Én már jócskán középkorú vagyok. :)
Újabb baráti ismeretségek elől azonban nem zárkózom el. (Bővebb bemutatkozást esetleg privátban adhatok, ha gondolod.)
36 éven aluliakkal azonban nem kezdek komolyabb kapcsolatba! (Ebbe nyilván a szexet is beleértem.)
" Megalázó, hogy addig hiteget, amíg hasznos vagy, "
Ne viccelj már! Szerinted ki fog egy sz.ros hamburgerért foglalkozni veled hetekig, ha alapból nem jössz be? Nehéz tudomásul venni, hogy a randik alatt alakul úgy, hogy mégsem jössz be a lánynak valami miatt?
"Szerinted ki fog egy sz.ros hamburgerért foglalkozni veled hetekig, ha alapból nem jössz be? "
Egyébként igen, ez a lényeg.
"Cserébe pedig nem azt várnám, hogy majd utána legyen szex. Pusztán egy gesztus."
Pont ez a hozzáállás fog "sikert" hozni. AZok a pasik, akik azt hiszik, hogy kávé, vagy hambi után "tartozik" nekik a nő, el vannak tévedve. Hamar offolva lesznek.
A kérdező egy normális férfi, akik sokkal jobban fog boldogulni az életben, mint a filléreskedő társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!