Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz, ha elvittem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha elvittem 4 lányt kajázni McDonalds-ba és én fizettem mindent?

Figyelt kérdés
F
2022. máj. 8. 01:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Fejenként 5000? Hát mit ettetek? Mindenki Fox Felixet? 😅
2022. máj. 8. 07:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem..4000. Az se kevés.
2022. máj. 8. 07:47
 13/30 A kérdező kommentje:

Fu hát, szerintem semmi extrát.

5 menü majdnem 10.000 Ft

5 desszert, majdnem 5 ezer ft.

1 darab 20-as nuggets box

Meg ketten kértünk még második hamburgert is.

2022. máj. 8. 07:51
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Simán el lehet költeni 4-5 ezer forintot egy étkezésre. Én többek között ezért szoktam le a randizásról. Unom már, hogy kaját és programokat fizetni jó vagyok, de a negyedik tali után eszée jut, hogy ő most nem akar kapcsolatot, aztán összejön mással. Egy szót nem tudok már elhinni a nőknek.
2022. máj. 8. 08:32
 15/30 anonim ***** válasza:
45%

Akkor én vagyok az egyetlen kivétel kedves 14-e! :)

(Én még életemben nem tudtam volna követelőzni senkivel szemben, hogy ezt vegyen nekem, vagy azt vegyen nekem.)

Engem rendkívül szigorúan neveltek még a réges-régi időkben.

2022. máj. 8. 08:49
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan földhöz vágó havi 1-2 alkalommal egy étterem. Egy átlag helyen mondjuk 2 fő olyan 10-12 ezerből megvan. Ha ilyen gyorséttelem szerű akkor pedig a harmada. Bár én vidékre gondolok elsősorban. Ez azért nem annyira tragikus.
2022. máj. 8. 08:53
 17/30 anonim ***** válasza:
37%

15: Ez tök jó, de sajnos már ti vagytok kisebbségben. A mai feminista lányok úgy bánnak a nekik nem tetsző férfiakkal, hogy nézni is fáj. Szerintük ez a normális.

16: Itt nem a pénzösszeg a lényeg hanem az átb*szás. Megalázó, hogy addig hiteget, amíg hasznos vagy, vagy amíg szórakoztatja a reménykedésed, aztán beletapos a sárba.

2022. máj. 8. 08:58
 18/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem is értem, hogy milyen családok lesznek ezekből, akik ennyire követelőznek. Na, mindegy.

Én azért örülök, hogy engem ŐSZINTE SZÍVVEL kedvelnek a férfi ismerőseim. (Még külön figyelmességet sem szoktam elvárni, max. egy köszönést - ugye legalább ennyi legyen.)

15-ös válaszoló voltam.

2022. máj. 8. 09:03
 19/30 anonim ***** válasza:
41%
Akkor te tényleg kivételes vagy, mert a mai lányok már egy köszönéstől is megsértődnek, ha szexuálisan nem vonzó férfitól jön.
2022. máj. 8. 09:05
 20/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem vagyok csicska! Van önérzetem, de nem szoktam általában fitogtatni ezeket a dolgokat, mert nem vagyok egy provokatív személyiség.

Nem, nem szoktam "férfiak alá menni". (Azt sem tudom, hogy ezt mit jelent.) Konkrétan MEGBECSÜLÉST szoktam kapni. Az azt jelenti, hogy egészséges személyiség vagyok, így viszonyulnak hozzám.

Ha mai társadalmunkban az az elfogadott nézet, hogy mindenkit ki kell zsákmányolni a végletekig, akkor itt nagy bajok vannak...

2022. máj. 8. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!