Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha elvittem 4 lányt kajázni McDonalds-ba és én fizettem mindent?
Fu hát, szerintem semmi extrát.
5 menü majdnem 10.000 Ft
5 desszert, majdnem 5 ezer ft.
1 darab 20-as nuggets box
Meg ketten kértünk még második hamburgert is.
Akkor én vagyok az egyetlen kivétel kedves 14-e! :)
(Én még életemben nem tudtam volna követelőzni senkivel szemben, hogy ezt vegyen nekem, vagy azt vegyen nekem.)
Engem rendkívül szigorúan neveltek még a réges-régi időkben.
15: Ez tök jó, de sajnos már ti vagytok kisebbségben. A mai feminista lányok úgy bánnak a nekik nem tetsző férfiakkal, hogy nézni is fáj. Szerintük ez a normális.
16: Itt nem a pénzösszeg a lényeg hanem az átb*szás. Megalázó, hogy addig hiteget, amíg hasznos vagy, vagy amíg szórakoztatja a reménykedésed, aztán beletapos a sárba.
Nem is értem, hogy milyen családok lesznek ezekből, akik ennyire követelőznek. Na, mindegy.
Én azért örülök, hogy engem ŐSZINTE SZÍVVEL kedvelnek a férfi ismerőseim. (Még külön figyelmességet sem szoktam elvárni, max. egy köszönést - ugye legalább ennyi legyen.)
15-ös válaszoló voltam.
Nem, nem vagyok csicska! Van önérzetem, de nem szoktam általában fitogtatni ezeket a dolgokat, mert nem vagyok egy provokatív személyiség.
Nem, nem szoktam "férfiak alá menni". (Azt sem tudom, hogy ezt mit jelent.) Konkrétan MEGBECSÜLÉST szoktam kapni. Az azt jelenti, hogy egészséges személyiség vagyok, így viszonyulnak hozzám.
Ha mai társadalmunkban az az elfogadott nézet, hogy mindenkit ki kell zsákmányolni a végletekig, akkor itt nagy bajok vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!