Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a külső és a pénz a legfontosabb?
Van egy haverom aki helyes és van pénze is és állandóan van barátnője, mindig csinos női között vannak. Engem eléggé csúnyának mondanak és nincs is pénzem és eléggé sikertelen vagyok a nőknél, ugyanakkor szinte minden nő elismerte de még a barátom is, hogy sokkal okosabb vagyok nála és sokkal jobb a humorérzékem is, meg jobban el lehet velem beszélgetni, ezek az értékek már nem számítanak?
Mielőtt mondaná valaki hogy én sem állnék le csúnya nővel, adtam állítólag nagyon kövér és csúnya nőnek is esélyt, én nem tartottam csúnyának többiek mondták csak mindig de én szerettem, mert okos volt
A külső alap. Ha valaki külső terén nem jön be a másiknak, akkor szinte minimális esélye marad már csak. Hogy ezt sokan miért tagadják, az rejtély. És külső terén bizony, rengeteg nőnek eléggé elszállt az elvárása. (Ezt nőktől hallom.)
A pénz meg sajnos kell. Egy albérlet mondjuk legyen egy 100.000-asba. Hogy élményeket is szerezzen az ember, sokat kell költeni. Nem azt mondom, hogy csóriként nem jöhetnek össze a dolgok, de egyszerűen annyira tolja a média a "most élj" dolgokat, hogy sokan ezt akarják elérni mindenáron. És ilyenkor azért nyerőbb egy pénzes társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!