Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha pofátlanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pofátlanul alulértékelnek?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok az adottságaimmal. Leginkább súlyproblémáim vannak. Voltam már minden féle testalkatú az elmúlt 30 évben. Arcra olyan 6/10 lehetek.

De most nem is ez a gond! Hanem hogy életem során már többször megkaptam azt hogy; fogyatékos lánnyal akartak összehozni munkatársak. Meg dagadt szemüveges lánnyal- de abban az időszakomban amikor 80 kg voltam 182 cm mellé. És rendszeresen edzettem. Akkor miért pont egy kövér nőt tartottak volna hozzám valónak?

A másik;

Igaz hogy Szakács vagyok és érettségizett. Ami manapság lókuki. De többször megkaptam a munkahelyen hogy én 8 általánosnál tartok. És konkrétan bizonygatni kellett hogy ez nem igaz!

Fő gond érthetően! Átlagos külsejű és adottságú vagyok minden téren. Mégis másik szerint nekem átlag alatti intelligenciájú és külsejű nőt való- barátaim és munkatársaim szerint. Jogosan idegesít ez fel? Nektek volt ilyen?

2022. máj. 7. 07:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Mindenkihez úgy viszonyulnak, ahogy ő viszonyul magához. Talán egy ilyen képet sugározol magadból.
2022. máj. 7. 09:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Most mincs idom olvasgatni a kommenteket, inkabb direktbe irom, hogy mit gondolok.

Szerintem te nem vagy felnott, legalabbis fejben tuti nem vagy az! Eloszor is, miert a kollegaid, vagy barki szervezi neked a randikat?!

Nincs benned annyi kurazsi, hogy esetleg magad hivj el egy neked tetszo lanyt????

Irod, hogy egy kover, szemuveges lannyal akartak osszehozni, holott te sem vagy egy Adonisz...

Mindenesetre igy jar az, aki masokra bizza a jovojet.

A kollegak pedig vsloszinuleg csak szivatnak, mivel latjak, hogy mennyire magadta veszed a piszkalodasukat. Ha nem foglalkoznal veluk, akkor valoszinuleg nem jatsszanak a keritot..

2022. máj. 7. 09:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Mutasd meg nekik! Szedj fel valami bombanőt.
2022. máj. 7. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!