Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha pofátlanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pofátlanul alulértékelnek?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok az adottságaimmal. Leginkább súlyproblémáim vannak. Voltam már minden féle testalkatú az elmúlt 30 évben. Arcra olyan 6/10 lehetek.

De most nem is ez a gond! Hanem hogy életem során már többször megkaptam azt hogy; fogyatékos lánnyal akartak összehozni munkatársak. Meg dagadt szemüveges lánnyal- de abban az időszakomban amikor 80 kg voltam 182 cm mellé. És rendszeresen edzettem. Akkor miért pont egy kövér nőt tartottak volna hozzám valónak?

A másik;

Igaz hogy Szakács vagyok és érettségizett. Ami manapság lókuki. De többször megkaptam a munkahelyen hogy én 8 általánosnál tartok. És konkrétan bizonygatni kellett hogy ez nem igaz!

Fő gond érthetően! Átlagos külsejű és adottságú vagyok minden téren. Mégis másik szerint nekem átlag alatti intelligenciájú és külsejű nőt való- barátaim és munkatársaim szerint. Jogosan idegesít ez fel? Nektek volt ilyen?

2022. máj. 7. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyúrd ki magad.
2022. máj. 7. 07:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Saját szinteden kell keresgélni!
2022. máj. 7. 07:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj le attól megnyugszol
2022. máj. 7. 08:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
"pofatlanul alulértekelnek?" ??? Tényleg!? Most szóltad le a teltebb formákkal rendelkező nőket! Tehát az intelligenciád mindenképpen atlag alatti! Szakács vagy! Nem tudom, hogy mennyit keres egy szakács, de gondolom a kereseted is akkor atlagos, (vagy átlag alatti!)
2022. máj. 7. 08:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem szóltam le a teltebb nőket! Csak nem akarok velük semmit.

320 ezret keresek ami valóban kevés! 600 alatt kb életképtelennek tartanak minket a nők.

2022. máj. 7. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
79%

Hát igen! Ez elégge atlag alatti kereset! Dehogynem nézed le! Kevesebbre tartod magadnál!

Nem baj, csak ne csodálkozz, ha más is igy vam veled szemben!

Nálad a telség a kizáró ok, nálam a csóróság! Kinek mi!

"Nem nézlek le, csak nem akarok veled semmot"

Remélem erzed a kettős mércét

2022. máj. 7. 08:26
 7/13 anonim ***** válasza:
35%

Neked is problémáid vannak a súlyoddal, te magad írod. 80 kg és 80 kg között meg óriási különbségek vannak. Ha nem foglalkozol magaddal, és olyan a tested, mint egy jóllakkot ovisnak, akkor zsíros vagy, hiába csak 80 kg.

Szóval bocsi, tényleg nem bántásból, de ha 10/3-as csajokkal akar összehozni a környezeted, akkor az vagy, te értékeled túl magad, nem ők alul.

2022. máj. 7. 08:52
 8/13 anonim ***** válasza:
38%

#6: Nincs itt semmiféle "kettős mérce". Egyáltalán semmiféle "mérce" nincsen. Ha valakinek (pl. a kérdezőnek) nem tetszenek a telt alakú nők, akkor nem tetszenek és kész. Ez egyéni ízlés dolga és semmi köze az intelligenciához. Nekem három diplomám van, s bennem sem keltenek vonzalmat a teltebb alkatú nők. Nem tehetek róla, ilyen vagyok. Éppúgy, mint ahogy van, aki imádja a természetjárást, míg más unalmasnak tartja. Amikor társkeresőn voltam, eleve megadtam az adatlapomon, hogy molett nők ne is keressenek, hogy ne vesztegessem fölöslegesen az idejüket. Szerintem ez így korrekt. Egyébként az a véleményem, hogy egy férfinak egyenesen etikátlan dolog olyan nővel összejönni, aki nem tetszik neki, pusztán azért, hogy legyen valakije. S mindenkinek joga van ahhoz, hogy az elképzeléseinek megfelelő társat keressen, persze ezzel egyben felvállalva a kockázatot is, hogy esetleg olyat nem talál.

A kérdező eredeti kérdésére válaszolva: láthatóan a kérdezőnek önbecsülési problémái vannak. Kételkedik a vonzerejében, s nem akar megerősítést kapni a külvilágból azt illetően, hogy az valóban gyenge. Végül is attól függetlenül, hogy mi a realitás, én a kérdező helyében két dolgot csinálnék:

1. Eljárnék egy pszichológushoz, hogy az önértékelésem stabilizálódjon. Ez közvetve a társkeresési esélyeimet is növelhetné.

2. Aktívan társkeresőznék a neten. Ez egyrészt tapasztalatszerzésnek is jó, másrészt viszonylag reális képet nyújt arról, hogy milyen nőknél milyen esélyeim vannak.

2022. máj. 7. 08:54
 9/13 anonim ***** válasza:
85%
Van egy rossz hírem, életképtelennek is tartanak, és még szivatnak is. Gondolkozz el rajta.
2022. máj. 7. 09:06
 10/13 anonim ***** válasza:

Mit csinálj? Állj ki magadért és mondd el nekik, hogy neked milyen elképzeléseid vannak.

Igen, benne van a kockázat, hogy évekig nem találsz neked megfelelőt (én sem már 3 éve), de megalkudni nem kötelező. Egy telt, de diplomás nő

2022. máj. 7. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!