Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálja sok nő, hogy 40 felett is elég jól néznek ki?
Pl ez a politikus. De pl az én munkahelyemen is van egy 41 és 43 éves nő, akik pont ugyanígy néznek ki, mint ez a nő, pedig hát a nettó 300 ezres kereset annyira nem teszi lehetővé (mind a kettő elvált, gyerekes nő), hogy mindenféle szépészeti dolgokkal kényeztessék magukat. Bár ki tudja persze...

Szerintem ilyeneknek az éntudata ottmaradt huszonévnél. Fel se fogják hogy már 40 esek.
Az éntudat határozhat talán meg.
De ez csak tipp.
Csak mert úgy is él mint a húszévesek.

,,Nálam kb. 44 évesen jött a nénis időszak, előtte jó nő voltam."
Tudom, semmit sem számít. Én 36 éves férfi vagyok. 28 éves koromig szűz voltam, úgy hogy vagy 30 nő akart velem járni az egyetem alatt. Aztán lett 26 évesen rendes munkahelyem, 3 év volt mire lelkileg normális lettem, elkezdtem csajozni, lett 5 barátnőm 4 év alatt (igaz csak ilyen 1-1 éves kapcsolatok), közben meg vagy 16 egyéjszakás kaland. Aztán 34 éves korom óta láthatatlan vagyok a nőknél, vagy 30 próbálkozás, 30 elutasítás. Ami ment 28 tól 33 ig, az utána nulla lett. De van orvos ismerősöm is, aki jó pasi, 50-55 évesen vitte fel a 30 körüli nőket 100 számra. Aztán még 60 évesen is 50 nek nézett ki. Most 68 évesen majdnem 78 nak néz ki és örül, hogy él, megöregedett. Így változik az ember.

Genetikán is sok múlik.
Nálunk anyámról nem nagyon mondják meg, hogy mehet nyugdíjba. Én 30 vagyok, 23-nak szoktak nézni általában.
Öregapám 84 éves és túrázni jár.
Egyszerűen nem hagyják el magukat.
Nem feltétlen kell drága szépészeti cuccokat venni.
Nekem meg pl életembe nem kellett kozmetikus, sztm anyám se volt sose.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!