Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves incel vagyok, van lakásom, irodista állásom, 184 magas vagyok sportos testalkatú. Sikerem a nőknél 0. Nem nagyon van társasági életem de elég jól tudok kommunikálni másokkal. Jó a kapcsolatom az anyámmal. A fővárosban élek. Mi lehet a gond?
Miért nem kellek a nőknek? Van más is hasonló helyzetben? Úgy értem 30-45 közötti férfi ( akár incel, gymcel, bármi ) aki nem talál társat?
36F incel
Szomorú, hogy a nők a férfiakban csak ATM automatát, sofőrt, szerelőt, dugópajtást látnak.
Pedig egy harmonikus kapcsolat szerintem többről/másról kellene, hogy szóljon. A mindennapokról, hogy valaki őszintén érdeklődik irántunk és nem érdekből, csúnya összehasonlítás lehet de kb. úgy mint a szüleink.
Elég szomorú, hogy ez a világ dívik. De szerintem 40-80 között a nők rájönnek erre, hogy amikor azt mondták nem kell nekik férfi és a szüleik már idősek, a munkában már kiteljesedtek, a 4. kutya már elpusztult, a barátnők már családosok szintén, akkor talán rájönnek, hogy mégsem olyan rossz dolog egy társ.
Aki ott van velünk jóban, rosszban. Aki előtt nem kell megjátszanunk magunkat.
De a felszínesség dívik...így valóban kb. esélytelen találni valakit.
"A barátnők már családosok"?
Ezek szerint te úgy véled, hogy a nők többsége mégiscsak megállapodik és családot alapít egy férfi oldalán. Oké. Akkor mi a probléma? Hogy nem 'minden egyes nő' akarja ezt? Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan emberek, akiknek nem a családos élet a vágyaik netovábbja. Ha közben mégis rájönnek, hogy társat akarnak, akkor majd keresnek. Legfennebb a gyerekvállalásról maradnak le, de hát van ilyen. Mások a karrierről, a szórakozásról vagy az éleményekről maradnak le, és 40 évesen 3 gyerek után jönnek rá, hogy sosem éltek igazán. Az is ugyanakkora szívás.
És nem értem, szerinted miben rejlik a felszínesség? Éppen arról van szó, hogy nem alkuszunk meg, csak hogy legyen már valakink. Pont az volna a felszínesség, hogy nem érdekel a másik ember, nem vonzódom hozzá, nem vagyok szerelmes még csak nem is igazán ragaszkodunk egymáshoz, de legyünk együtt me' nekem is kell egy pár.
Kérdező, te miket vársz el?
Külső?
Kor?
Testalkat?
Állás?
Gyerek?
Külső: átlagos
Kor: korombeli tehát 28-35-ig kb.
Testalkat: átlagos
Állás: bejelentett, 40 órában
Gyerek: ne legyen, közöset szeretnék majd
Hát...
Szerintem az a gond, hogy semmi önismereted sincs. Ha lenne, akkor nem teljesen lényegtelen dolgokat sorolnál fel és kérdeznéd, mi a gond, hanem tudnád.
"Sehogy se próbálkozom, nem kapok jeleket sajnos sosem. Nem adnak a nők."
de most komolyan, miből gondolod, hogy felismernéd a jeleket? Ezek nagyon aprók szoktak lenni. Így, hogy nem volt még kapcsolatod, kb. esélytelen, hogy felismerd.
Egyébként már a legelején leírtad mi a baj: nincs társasági életed. A heti 4 edzésből kettőt váltsál le társasági hobbira.
Az incel retorikát meg azonnal felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!