Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez velem?
Figyelt kérdés
Az összes velem egykorú barátnőmnek, van internetes szerelme, amit én nem értek, mert nem értem meg, hogy interneten hogy lehet valaki szerelmes. Én olyan lány vagyok, hogyha nekem az adott fiú nem ír, akkor ugy vagyok vele, hogy énse írok neki. És azért nem tudok leállni mindenféle jött mentel.. mert nekem tényleg nagyon nehéz megtalálni az ideális fiút (Belsőre)2022. máj. 4. 07:28
1/8 A kérdező kommentje:
Visszont mondjuk sokak szerint, meg jó is ez. Sokak szerint nem....
2022. máj. 4. 07:29
2/8 Noren1989 válasza:
Remélem, h még 16alatt vagy, a kérdés komolysàgàt figyelembe véve.
3/8 anonim válasza:
Tehát keresed az igazit, de azt várod hogy a srác teperjen a kapcsolatért, még te kiélvezed hogy szórakoztat. Hát... sok sikert, bár valószínűleg ezzel a hozzáállással várhatsz is örökké xd
4/8 anonim válasza:
Akinek van ma még egy minimális önbecsülése legalább, az olyan hülyeségekbe nem fog belemenni, mint amit itt felvázoltál. Annak a kornak rég vége, hogy nem csinálsz semmit és a másik agyatlanul veri a fejét a falba továbbra is. Ahhoz nagyon kiéhezettnek és papucsnak kell lenni, ezzel együtt a kapcsolat is olyan lesz.
Nyilvánvalóan még fiatal vagy, 13-14 körülre tippelnék. Később, amikor megérsz majd egy kapcsolatra, akkor ajánlatos neked is nyitnod, vagy nem lesz normális kapcsolatod soha.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyerekek, itt nem arrol van szó, hogy úgy állok hozzá hogy, ő beszéljen, ő írjon, és akkor mert én vagyok az, nem írok vissza, vagy bármi ilyen. Itt igazából, arról van szó, hogy szó szerint interneten szerelmesek, de úgy halál komolyan, kam ők most megolik magukat, mert az adott személy nem írt vissza 2 perce. És én ezt gyerekesnek találom, tehát én ezt nem tudnám megtenni interneten. Eléggé visszahuzodo vagyok, meg neha tenyleg félős, de szerintem csak azert mert nem valami hüü de sokat vagyok vagy voltam társaságba. Amin változtatni fogok. Lényegébe ennyi
2022. máj. 4. 09:49
6/8 A kérdező kommentje:
És én nem azt mondtam hogy, ha oda jonne hozzam valami beszelgetni, nem beszélgetnék vele, hanem ez szerintem a fiú dolga, a kezdeményezés. De lényegtelen is.
2022. máj. 4. 09:50
7/8 A kérdező kommentje:
Valaki*
2022. máj. 4. 09:51
8/8 anonim válasza:
Ha az emberek megismerik egymást olyan mindegy hogy hol tartják a kapcsolatot. Nekem például 5 netes szerelmem van és mindegyiket ismerem valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!