Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel férfiak magas fluktuációja révén az itteni incel hozzászólók is mindig más és más emberek? Vagy a mag mindig egy régi "veterán"?
"5-6/10-es"
Az a baj amit írsz az nem életszerű. Anyukád mondta, hogy te átlag feletti vagy vagy kicsoda? Tölts fel egy képet magadról photofeeler.com oldalra. Engem is a helyén értékeltek ott (ronda). Soha nem is volt még senkim. Micsoda véletlen egybeesés :D.
Csak az "Attractive" értékelést nézd illetve a nyers adatokat (data tab), mert az oldal középértékről indul és értékelések függvényében mozdítja ki a te értékedet (ráadásul még súlyoz is a szavazók szavazási szokásai alapján és normalizál is, de ez most mindegy), így ha pl. 3-as vagy az nem azt jelenti, hogy 3-ast adtak neked (ilyen opció nincs is), hanem hogy ronda vagy és elindult lefele a pontszámod.
"Smart" és "Trustworthy" pontszámokat ne nézd. Nők, ha rondának látnak, akkor automatikusan hülyének és megbízhatatlannak is gondolnak úgyhogy azok a számok is a külsődet írják le semmi mást.
Ott majd meglátod mi a helyzet a kinézeteddel.
Az 5/10 nem átlag feletti.
Egyébként részben onnan írom ezt. A nő ismerőseim (tehát nem rokonok) szerint ennél több vagyok, de nem hiszek nekik mert szerintem csak udvariasságból mondják, hogy jóképű vagyok.
22.
Ez elég valószínű. Az emberi udvariasság, illem alapja a hazugság.
De ettől függetlenül próbálkoztam már messze alattam levő kategóriás nőknél is. Vagy te minek neveznéd azt amikor valaki 180cm sportos átlagos arcvonású férfiként tőle kevésbé jobban kinéző, túlsúlyosabb (amúgy viccen kívül be is jönnek a teltebb nők) idősebb nőknél próbálkozik?
Az hogy átlagosként csak átlagon aluli nők állnak veled szóba vagy még azok se az online lehet csak. Tinderről beszélsz vagy miről? Mert valóban online nők mindig nagyon magasról szeretnének választani. Élőben picit jobb a helyzet. Még.
Nagyrészt online, igen.
De élőben nem sok nővel találkozom. Munkahelyem 100%-a férfi, ahol lakom csak férfiak vannak. Ha random nőkkel találkozom mind foglalt (vagy leszbikus)
Amint látod a te és mások tapasztalata is az, hogy még bizonyított átlagos kinézettel is (photofeeler) kb. reménytelen az online társkeresés. Nők teljesen meghülyülnek online és azt képzelik ott még a rondáknak is a felső 10% jár. Kénytelen leszel élőben valahogy bár sok jóra ott se számíts. Szórakozóhelyeken is sajnos csak a legjobbaknak van esélye, úgyhogy azt se tudom ajánlani.
Téged nem vigasztal, de képzeld akkor nekem milyen a helyzet abszolút rondaként :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!