4/10 A kérdező kommentje:
2: a nagy barna a Mercury Monterey. :)
2022. ápr. 24. 18:28
5/10 anonim válasza:
Kérdező ha esetleg belenagyítottál volna a képve láthattad volna a márkát... Ezzel felesleges terhelni az oldalt, ennyire ne legyél életképtelen.
6/10 A kérdező kommentje:
Na és szerinted milyen? Nekem nem sikerült leolvasni.
2022. ápr. 24. 19:45
7/10 anonim válasza:
Ja, és látod én is bamba vagyok, oda van írva a LINKBE hogy Monterey, ez hatalmas seggreülés kérdező részedről, de részemről is... Nem véletlen írták első válasznak meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát tényleg az vagy, mert mint írtam, a nagy barna autó a Mercury Monterey, engem viszont a kis piros érdekel. Figyelmes olvasás...
2022. ápr. 24. 21:36
9/10 anonim válasza:
Hogy kijavítsam a hibámat, amiben igazad van, én voltam figyelmetlen, megtaláltam neked a kért autótípust :)
Az általad linkelt kép a Flikr-ön található meg alapból, és ami mappában volt végigböngésztem, úgy leltem meg.
10/10 A kérdező kommentje:
Kösz szépen!
2022. ápr. 26. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!