Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10km-t gyaloglok minden nap akkor van esélyem barátnőre?

No vagyok. 47/N En is ki9toztem regen es setaltam orakig az utcan,hatha megismrekedem valakivel,de soha nem.
Ha valakivel megismerkedtem eletemben az ilyen modon volt pl.:
- festettem es a szobafesto mondta, hogy van egy haverja,akinek vannak jo szamai,biztos venne fel nekem kazettara
-fitnesteremben elkezdett udvarolni nekem egy srac
-you tuben meglattam egy pasit,megtetszett es elkezdtem neki kommenteket irni
- edzesen egy srac mindig vitte a taskam edzes utan,meg hozott nekem tobbszor sutemnyt,ami o sutott
-internetes tarskereson rengeteg pasival megismerkedtem, volt,akivel ot evig jartam
- ruhaboltban bitztonsagi orrel megismerkedtem, megszolitott
-Margitszigeten napoztam, a srac is es megszolitott
- munkahyelen kaveautomatanal megszolitott a srac
-munkahelyen majdnem minden kollegam el akart hivni randira,amikor meg dolgoztam
-masik munkahelyen egy srac elhivott magahoz,hogy megmassziroz
-utcan egy pasi megszolitott,hogy tetszik neki a ruzsom vagy ilyesmi
-utcan rengeteget ismerkedtem regen, de nem ugy,hogy kioltoztem es direkt azert mentem setalni,ugy nem
-utcankban alpinistak logtak a falon es az egyik nagyon tetszett es valahogy szoba elegyedtunk
-vonaton egy srac aludt,hogy ne kerje tole a kalauz a jegyet velem szemben,majd valahogy hozzam szolt.
-munkahelyen biztonsagi ort zaklattam
-munkahelyen masik biztonsagi orrel kavartunk kicsit
-szilveszterkor felszedett egy srac a Sportcsarnokban es hazavitt
Stb.
Igy ismertem meg a ferfiakat eletem soran.
Remelem, tudtam segiteni, hogyan ismerkedj.😄

Par nappal ezelott:
-vartam a wc elott buszpalyaudvaron,arra jott egy pasi, es a haverja bement wc-re. Ő: varod a parod? Elkezdtunk beszelgetni.
-tavolsagi buszon leult hozzam kozel egy pasi es nagyon meleg tekintetetket vetett ram neha,de csak szolidan,nem feltunoen.
-integettem baratnomnek, aki felszallt a buszra es eszrevettem hogy egy pasi is nagyon nezeget engem arrol a buszrol. Aztan el is kezdett integetni nekem ő is😄. Nagy nevetes volt belole, pedig amugy a pasi nem tetszett,demindig orulok,ha valaki meg akar velem ismerkedni,akkor is,ha foglalt a szívem, mint most.

Szoval ugy meg sose sikerult, hogy elmentem setalni,hogy felszedjek valakit. Akarmennyit setalhattam.
Volt olyan is,hogy augusztus 20-an Gellert-hegyen napztam es jott a tuzoltosag a hegyre es mindenkit lekuldtek. Az egyik tuzolto mondta,hogy maradhatok, a kabarjat is leteritette kesobb nekem a foldre,helyes pasi volt.
Aznap vagy kesobb randiztunk is. Nem emlekszem mar pontosan. Jo volt.
Meg ezer ilyen emlek jut eszembe szepen lassan,mindig,ahogy leteszem a klaviaturat, de nem irom le mindet,mert akkor reggelig is irnek.

Én 3 éven át róttam napi 3 órát az járdákat gyalog- mert nem volt se melóm se suli.
Barátnőm nem lett.

10 kilométerrel.
De 11-el már igen!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!