Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyszerű szimpla mérnök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszerű szimpla mérnök hogyan férkőzhetne melós nők közelébe, hogy meghódíthassa szívüket mindent átható szerelmével?

Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%
A melós(azaz sminkes/fodrász) nőknek van egyébként a legmagasabb laycountja, így náluk számít leginkább, hogy Chad legyen az illető.
2022. máj. 2. 21:07
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Hol végezted el ilyen hamar a mérnöki gyorstalpalót? Nekem is kell ilyen!
2022. máj. 2. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Így van haver. Tehát ha nem vagy magas meg helyes akkor járj inkább prostihoz. Megéri.
2022. máj. 2. 22:03
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Csodálatas szarelem, tied vágyok kedvesem..várj rám mindig nedvesen..:))))
2022. máj. 3. 00:12
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Melós nők = gyári betanitott munkasnok. Szerintem rájuk gondolt a kérdező. A fodrász, sminkes ok szakmában dolgoznak. Merjel odamenni hozzájuk Kérdező, beszélgetni velük. A többi majd alakul.
2022. máj. 3. 02:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva mondjuk úgy, hogy fejezd be a rinyálást és kezdj élni. Legyen minél több barátod, élj társasági életet, így idővel megszűnik a szorongásod és hozzád hasonló személyeket fogod bevonzani.

Mindig lesz olyan személy, aki magasabb, jobban néz ki, gazdagabb, műveltebb, ugyanakkor olyan személyt is fogsz találni aki alacsonyabb, csúnyább, szegényebb, butább, mégis van barátnője. Kifogást mindig lehet találni, miért ne csinálj valamit, viszont ha nem teszel semmit, nem is lesz változás!

A boldogságod egyetlen személynek fontos: neked. Hogyha nem teszel érte, más miért tegyen? Mindenkinek más nehézsége van az életben, másban jó, aki viszont folyamatosan hajlandó tenni valamiért, meg lesz az eredménye. Erre jó példa vagyok én is, akinek 22 éves koráig nem volt egyetlen barátja és 0 szociális érzéke volt. Mára vannak igaz barátaim és párkapcsolatom.

2022. máj. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!