Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexre jó lennék, kapcsolatra nem?
Ismerkedés mindig kudarcba fullad, ráadásul ez már a többedik eset és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Tartós kapcsolatot szeretnék, viszont a férfiak akikkel eddig ismerkedtem, csak laza szexkapcsolatot akarnak. Tehát arra jól nézek ki, hogy lefeküdjenek velem, ahhoz viszont nem, hogy kapcsolatban legyünk? És ezért képesek lennének másfél két órát is utazni? Én ebbe nem mentem bele, nem erre vágyok.
Mi a baj velem?

Az internetes felületeken a legtöbb ember laza kapcsolatot keres. Nagyon kevés olyan társkereső ember van fent ezeken az oldalakon, aki komoly kapcsolatot szeretne. Legtöbbjüknek párja/házastársa és gyereke is van és csak kalandoznak. De nem mind ilyen! Sajnos, rossz az arány, de nem lehetetlen interneten olyan embert találni, aki komoly kapcsolatot szeretne.
És igen, egy ingyen szexért képesek több órát utazni, hiszen minél távolabb van a kiszemelt személy, annál kisebb a lebukás veszélye. Legalábbis szerintük, mert néha bizony ebből is pofára esés lesz.
Ne add fel, vannak normálisak is, itt van pl. az én példám, Badoon ismerkedtünk meg 6 éve és már el sem tudjuk képzelni az életünket egymás nélkül 😊

Nem tudom, hol és milyen módon ismerkedsz, de alapvető dolgok nincsenek kimondva.
Egyrészt van egy olyan érzésem, hogy ösztönből keresel párt, nem pedig tudatosan. Azaz, megtetszik valaki külsőleg, és randizol azonnal vele majd egy ilyen tapasztaltot szerzel, mint most.
Gondold át, hogy honnan van azaz önbizalma annak a férfinak, aki megtetszett? Vajon 10-ből 2-3 bejön neki, így bátran beleveti magát egy randiba semmi "félsz" nélkül?
Másrésztől, miért van olyan érzésem, hogy meg se kérdezted a másikat a céljáról.
- "Hogy szeretnéd látni, mondjuk 10év múlva saját magad? Mit szeretnél elérni?"
- "10 év múlva, hány gyerek apja szeretnél lenni?"
- "Melyik házimunka bosszant a legjobban és miért?"
és hasonló kérdések. Majd az őszinteségéből kiderül, mennyire gondolja komolyan. :)

Szia Szerintem jót tenne,ha elolvasnád vagy youtubon meghallgatnád Dr Csernus imre a nő címü könyvét. Rengeteg hasznos dolog lenne benne számodra.
A szüleidben,de leginkább anyukádban kell keresd a választ,ha elolvasod akkor megérted mire gondoltam
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!