Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki "csak" jó fiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki "csak" jó fiú, mitöbb túl jó, ahhoz miért nem tudunk vonzódni?

Figyelt kérdés
Miért ilyen igazságtalan az élet? Sajnos pont ahhoz férfihez nem vonzódok, aki mindent megtenne értem,de mindent! Ez azért van, mert a rendességen kívül semmi, de semmi más tulajdonsággal nem rendelkezik? Nem látom benne a férfit, se magabiztosságot, mint nőt egyáltalán nem vonz viszont mindig lehet rá számítani és mindent megcsinál még kérés nélkül is.

2022. máj. 2. 13:56
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Ohh.. de "drága" 30-as! Nem látod, hogy feltételes módban írtam?
2022. máj. 2. 16:08
 32/48 anonim ***** válasza:
77%
De valamiért mégis piszkál téged a dolog, hogy felteszed itt kérdésként. Szóval tudat alatt láthatsz benne valami vonzót mégiscsak. Hiszen valamiért foglalkozol vele. Simán ignorálhatnád őt és kereshetnél mást is.
2022. máj. 2. 16:08
 33/48 A kérdező kommentje:
Kedves 26-os hogy is mondjam.. én nőiességben, külsőben, kedvességben stb. általában a ferfiak álma vagyok :) ő pedig tetszeni akar nekem, ezért keres állandóan, lesi a kívánságaimat (túlságosan is). Így érthető? :)
2022. máj. 2. 16:14
 34/48 A kérdező kommentje:
Kedves 32-es persze, hogy látok benne valamit! De ő azt elrontja ezzel a túlzott nyomulással, alárendeltséggel. Annyira nagyon udvarias, szolgálatkész, mintha kb. egy mozgássérülttel lenne dolga, meg amiket fentebb írtam. Agyon csapja az egészet ezzel.. túlzás! Arra irányult a kérdésem, hogy miért van ez és jó lenne megtudni azt is, hogy hogyan lehetne kezelni, hogy legyen valami a dologból, ha lehet egyáltalán.
2022. máj. 2. 16:19
 35/48 anonim ***** válasza:
68%

33

Lehet hogy csak te hiszed azt. Én például már manapság a legtöbb nőben semmi nőieset nem látok.

Far...nélküli férfiak( ahogy Csernus mondaná) belülről, és csak a tesük alapján látszik hogy ők nők.

2022. máj. 2. 16:24
 36/48 anonim ***** válasza:
61%
*testük
2022. máj. 2. 16:25
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha mindenben szolgálatkész és ugrik mindenre amire megkéred, mi lenne ha arra kérnéd hogy ne legyen ilyen? :)

Akkor erre is ugrania kell és teljesíteni kell.

2022. máj. 2. 16:27
 38/48 A kérdező kommentje:
Kedves 27-es, nem győzöm leírni már 100-adszor! Ő udvarias es tisztelettudó. Túlzottan is! Tanult és vannak tervei, céljai, mégha bizonytalanok is. Most vált el, volt nej teljesen lenullázta, gyakorlatilag egy sufniba kényszerült lakni, a nulláról kezd mindent 39 évesen. Szolgálatkész és túlságosan alárendeli magát, ez akárhogy nézzük, jó fiúság.
2022. máj. 2. 16:28
 39/48 A kérdező kommentje:
37-es, ez nem is rossz ötlet :) ezt meg fogom próbálni. Kérdés, hogy hogyan fog reagálni rá és tudja-e majd teljesíteni.
2022. máj. 2. 16:31
 40/48 anonim ***** válasza:
76%

39

Nyilván nem megy olyan könnyen majd egyből. De ne várj túl sokat túl hamar. Ja és persze közben bátoríthatnás is egy kicsit. :)

2022. máj. 2. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!