Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki "csak" jó fiú, mitöbb túl jó, ahhoz miért nem tudunk vonzódni?
Figyelt kérdés
Miért ilyen igazságtalan az élet? Sajnos pont ahhoz férfihez nem vonzódok, aki mindent megtenne értem,de mindent! Ez azért van, mert a rendességen kívül semmi, de semmi más tulajdonsággal nem rendelkezik? Nem látom benne a férfit, se magabiztosságot, mint nőt egyáltalán nem vonz viszont mindig lehet rá számítani és mindent megcsinál még kérés nélkül is.2022. máj. 2. 13:56
11/48 A kérdező kommentje:
Kedves 2. valaszoló, pont olyan férfit keresek, akit leírtál! Nem találok.. akik ilyenek, azok foglaltak a környezetemben.
Nem keresek se rossz, se jó fiút, de tény, hogy ezek kategóriák adottak, ő oedig beletarzozik az egyikbe.
2022. máj. 2. 14:36
12/48 anonim 

válasza:

"a külső kb 10%-ot számít"
Ezt majd akkor mondd már légyszíves, amikor kezdeményez nálad olyan akinek nem tetszik a feje.
Majd meglátjuk mennyit fog számítani.
Te hazug kis szarházi.
13/48 anonim 

válasza:

8-as. Szerintem meg a te 10 százalékod egy erősen elrugaszkodott dolog a valóságtól ha vonzalomról beszélünk és nem hosszútávú kapcsolatról. A hosszútávú kapcsolatnál egyetértek veled, hogy már kevésbé számít a külső, persze szerintem a 10 százalék ott ahhoz is karcsú. Mondjuk nem ismerem az ismerkedési szokásaidat, lehet te egy mindenkinek adok egy esélyt típus vagy amivel amúgy nincsen gond. Itt a kérdező vonzódásról beszélt és erősen kétlem, hogy a rendes gyerek bejönne neki mint férfi hiszen akkor meg sem született volna a kérdés. Hiszen ebben az esetben a pasi jól is néz ki és még rendes is akkor mi ihlette volna a kérdést?
14/48 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as! Attól jó fiú, hogy mindíg segít mindenben, szinte kérnem sem kell. Ha éjjel kettőkor kéne, akkor is kocsiba szállna, jönne. Akárcsak az üzeneteim.. akár mikor küldök, kb 3 másodperc alatt "látta", olvassa, a max. 10 perc volt. Mégha éjjel kettő, háromkor is írtam akk vagyha reggel 6-8, délután, mindíg azonnal.olvassa, ami számomra ijesztő! (nincs élete?)
2022. máj. 2. 14:44
15/48 anonim 

válasza:

Attól hogy valaki rendes még lehetnek más tulajdonságai. Egy rendes, vicces, magabiztos fiú igenis vonzó. a jófiúság nem egyenlő a balfaxsággal.
16/48 anonim 

válasza:

12-es. Ennél az esetnél is a kezdeményezés módja számít a legjobban. Mindegy milyen a feje valakinek, ha olyan helyzetben próbál kezdeményezni, ami kínos, erőltetett, érződik rajta, hogy csak nyomulni akar stb.
18/48 anonim 

válasza:

13-as. Nem vagyok egy mindenkinek esélyt adó típus. Inkább ellenkezőleg, de a külső az nálam biztos, hogy ilyen keveset nyom a latba.
19/48 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Megpróbáltam, amit mondasz, egyik komolyabb beszélgetésünkkor (baráti) elmeséltem neki egy srácot a munkahelyemről, aki nagyon tetszett és hogy miért tetszett (olyan, amit a kettes válaszoló fentebb leírt),.leírtam nagyvonalakban Ettől ez szemmel láthatóan feszült lett, szinte megsértődött. Arról is beszélgettünk, hogy a túlzott kedvessége miatt az emberek csak ki fogják használni a mai világban, mondtam neki, hogy ahelyett hogy mindenkivel rendes, válogassa meg, hogy kivel az, kivel szabad annak lenni. Erre a válasz az volt, hogy jó, de akkor azzal még háromszor rendesebb lesz, még jobban meg fog adni mindent. Amit elképzelni se merek, mert így is túlzásba viszi! Gyakorlatilag nem tudok úgy lépni, hogy ne kavarna közbe,.ne ugarana oda, ne akarna mindent kivenni a kezemből, legyen az darab szemét, vagy keresek valamit a táskámban, amit 5 mp alatt megtalálnék, ha nem avatkozna közbe stb szerintem az ilyen mértékű segítés már túlzás és erőltett. Az eddigi kapcsolataiban alárendelt volt, csak domináns nőkkel volt dolga, akik kihasználták, kettejük anyagilag is kisemmizte. Látszik, hogy nem tanult belőle. Én nem vagyok az a fajta nő, én nem akarom megmondani, hogy mit csináljon,de csak ő arra vár.
2022. máj. 2. 15:01
20/48 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, biztosan vannak más tudlajdonságai is, de nem mutat meg belőlük semmit, csakis erre a rendességi dologra van ráfókuszálva, semmi más nem érdekli. Mondta is, hogy szeret es akar is rendesnek lenni. Sose engedi el magát, nincsenek viccelődések, spontán helyzetek, néha elsüt egy fáradt poént.. Egyébkent nem is néz ki rosszul és ad magára.
2022. máj. 2. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!