Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A motivációs guruk tanításai, vagy a vonzás törvénye mennyire segített nektek párt találni?
semennyire, vagy nem ismerem ezeket a tanításokat amire hivatkozol
nekem egy dolog segített: hogy elkezdtem közösségi életet (is) élni
Én úgy találtam párt tini korom óta, hogy valaki megtetszett odamentem elhivtam randizni. Nyilvan voltak olyanok akik elhajtottak, de annyira nem érdekelt a dolog jött mindig más. Igazából fogalmam sincs miért kell a vonzás törvényével és más emberek semmitérő véleményével (motivációs guruk) élni az életet. Kicsit ki kellene mozdulni, ha valaki tetszik odamenni elhivni egy randira, kicsit beszélgetni (nem chatelni, nem telefonálni)
33/F
(nem chatelni, nem telefonálni)
Én nő vagyok, nem mehetek oda férfiakhoz, hogy eljönne-e velem kávézni.
ezek a youtubeos motivációs "guruk" nagy kóklerek, az összes árul valami könyvet, vagy kurzust vagy akármit hogy jöjjön be pénz, ha olyan qrva nagy tudású guruk akkor miért nem manifesztálnak 1 milliárd dolcsit hogy ne kelljen kuncsorogni a barom youtube nézőktől? :D
Meg olyan baromi könnyen dobálóznak a szavakkal, látszik hogy fingjuk sincs amiről beszélnek, amikor például azt mondják hogy "engedd el a vágyadat" really ?!?! Ez csak így megy ?! :O Tegyük fel megtaláltad életed szerelmét, de szétmentetek, te szenvedsz mint a kutya, kíváncsi lennék ő mennyire tudná egy csettintésre elengedni :D Vagy akarsz egy Ferrárit, mert a kedvenc kocsid, de Ladára is alig telik, szóval semmi más nem marad csak a vágy, aha, engedd már el ebben a helyzetben mert "majd úgyis meglesz az a Ferrari, de most a vízszámlára kell gyűjtenem előbb" :DDDD
Nem mondom, hogy hazugok, meg nem mondanak jókat néha, de abszolút nem hitelesek. Én megnézem őket, mert kíváncsi vagyok tudnak-e valami értelmeset mondani, de ehhh nagyon kevés akinek tényleg ér is valami a szava... és sokan csak a kamut tolják, hogy te megnyugodj és kedvelni kezd az embert, szimpatizálni, aztán meg csak csalódsz hogy nem jön össze.
Mindenkinek magának kellene kitapasztalni a saját útját, hallgasd meg mit mondanak ezek és azt fogadd csak meg ami szerinted hasznos is, olyan ez mint egy svédasztal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!