Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy audi a4esel fotoznam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy audi a4esel fotoznam le magam es ugy raknam fel a kepet tinderre úgy több likeot kapnek ott?

Figyelt kérdés
Nyilvan a kocsihoz a megfelelo set is meglenne iphone markas ruhak stb...
2022. máj. 2. 09:46
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
75%
Ha ronda a fejed vagy zsíros a tested akkor semmit nem érsz az autóval.
2022. máj. 7. 08:55
 22/47 anonim ***** válasza:
76%
Hogyha csak a pénzeddel akarsz villogni, ne csodálkozz, hogy prostikat fogsz ki. Pénzzel lehúznak, majd otthagynak, hogyha erre vágysz, vágj bele!
2022. máj. 13. 12:18
 23/47 anonim ***** válasza:
51%
Fogadni mernék rá, hogy többen húznak el.
2022. máj. 13. 12:34
 24/47 A kérdező kommentje:
Már miert huznanak tobben balra?
2022. máj. 13. 12:41
 25/47 anonim ***** válasza:
69%
Jobbra gondoltam de felőlem mehetsz balra is. :D
2022. máj. 13. 12:42
 26/47 anonim ***** válasza:
75%
Én tettem be audi tt coupét profilomba. Akkor volt a legkevesebb like. Mondjuk nem voltam rajta, csak googleből vadásztam egyet.
2022. máj. 14. 08:58
 27/47 anonim ***** válasza:
70%

Netes társkeresők szempontjából már közhely, hogy egy férfi nem tesz fel olyan képet, amin:

- tükörbe fotóz

- félmeztelen

- (bármilyen) kocsival pózol

- hallal pózol

- haverral pózol

- exxel pózol (akkor is ha a feje le van vágva a képről)

- piával/cigivel pózol

Anyagi szempontból: egy új A4-es az alsó középkategória prémium szegmense. Magyarul, jó gép, de semennyire sem különleges. Az új gazdag prolik új A7, Q7, Q8, X6, GLE, GLS, G stb. kategóriával fognak rajolni vagyis nagyon nem kellene ilyen jellegű f.szméregetésbe bonyolódni...

Ha pedig valami "Németbű' óccsóé' okosba" jellegű 10+ éves, dízel importot tervezel beszerezni, akkor nem szóltam, igyad a Kőbambit és energiaitalt, vedd meg a használt ájfont, napszemcsi fel és csapasd csutkán Kis Grofóra miközben lassan körözöl a telepen...

2022. máj. 14. 09:08
 28/47 anonim ***** válasza:
66%
Ha különleges gép kell, akkor trabantot kell venni... Már sztem senkit nem indít meg egy új audi, bmw, merci.
2022. máj. 14. 09:59
 29/47 anonim ***** válasza:
25%
Kevesebbet.
2022. máj. 14. 10:20
 30/47 anonim ***** válasza:
21%
Szegény kocsi 🙄
2022. máj. 14. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!