Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy audi a4esel fotoznam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy audi a4esel fotoznam le magam es ugy raknam fel a kepet tinderre úgy több likeot kapnek ott?

Figyelt kérdés
Nyilvan a kocsihoz a megfelelo set is meglenne iphone markas ruhak stb...
2022. máj. 2. 09:46
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem igen. Nőd továbbra sem lesz, de lájkjaid igen.
2022. máj. 2. 10:05
 12/47 anonim ***** válasza:
79%
Életcélok... :)
2022. máj. 2. 10:23
 13/47 anonim ***** válasza:
65%
Fektesd inkább be azt a pénzt minthogy egy pénznyelő autóba teszed.
2022. máj. 2. 10:38
 14/47 anonim ***** válasza:
81%
Na az ilyen autókkal pózoló alfahímeket én kapásból balra húzom, nézzen ki bárhogy. :D
2022. máj. 2. 11:18
 15/47 anonim ***** válasza:
73%
Max butaktol kapsz likeokat
2022. máj. 2. 11:53
 16/47 anonim ***** válasza:
65%
Na igen, aki autóval pózol, azt én is rögtön balra húzom. A külsejét nem is nézem, az autós képpel már elvágta magát.
2022. máj. 2. 15:55
 17/47 anonim ***** válasza:
65%
Micsoda ötlet amúgy, ilyet még soha senki nem csinált. Legyen egy olyan is amin horgászol, úgy látják a nők hogy milyen laza vagy és természetkedvelő. Egy napszemüveges, mert olyan csak a menő csávóknak van. Meg egy póló nélküli, csak kínosan ügyelj arra hogy vagy pocakod legyen, vagy 60kg legyél vasággyal. Szóval minél szarabb a fizikum, annál jobb.
2022. máj. 2. 16:46
 18/47 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ, milyen nőt szeretnél találni. Olyat, akinek csak a pénzedért kellesz? Akkor persze, rakd csak ki.

Én pl. nem kedvelem az ilyen képeket, de hát nem is engem keresnek az ilyen férfiak.

2022. máj. 2. 20:08
 19/47 anonim ***** válasza:
87%
Már A7 kell lehet.
2022. máj. 6. 17:15
 20/47 Dzsoki ***** válasza:
69%
Az lehet,hogy több likeot kapnál,de mire mennél vele? Ettől,nem fogsz több nőt kapni. Az lehet,hogy több érdeklődés lesz irántad a nők részéről. Csakhogy,ha összejön a randi,idő kérdése,hogy észrevegye a nő,hogy kamuztál. Bár,igazad lehet,ha ez csak szex után derülne ki. Szóval,mindig problémás,ha annak adod ki magad,aki nem vagy. Ettől még egy-egy alkalommal bejöhet.
2022. máj. 7. 01:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!