Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy audi a4esel fotoznam le magam es ugy raknam fel a kepet tinderre úgy több likeot kapnek ott?
Figyelt kérdés
Nyilvan a kocsihoz a megfelelo set is meglenne iphone markas ruhak stb...2022. máj. 2. 09:46
11/47 anonim válasza:
Szerintem igen. Nőd továbbra sem lesz, de lájkjaid igen.
13/47 anonim válasza:
Fektesd inkább be azt a pénzt minthogy egy pénznyelő autóba teszed.
14/47 anonim válasza:
Na az ilyen autókkal pózoló alfahímeket én kapásból balra húzom, nézzen ki bárhogy. :D
16/47 anonim válasza:
Na igen, aki autóval pózol, azt én is rögtön balra húzom. A külsejét nem is nézem, az autós képpel már elvágta magát.
17/47 anonim válasza:
Micsoda ötlet amúgy, ilyet még soha senki nem csinált. Legyen egy olyan is amin horgászol, úgy látják a nők hogy milyen laza vagy és természetkedvelő. Egy napszemüveges, mert olyan csak a menő csávóknak van. Meg egy póló nélküli, csak kínosan ügyelj arra hogy vagy pocakod legyen, vagy 60kg legyél vasággyal. Szóval minél szarabb a fizikum, annál jobb.
18/47 anonim válasza:
Attól függ, milyen nőt szeretnél találni. Olyat, akinek csak a pénzedért kellesz? Akkor persze, rakd csak ki.
Én pl. nem kedvelem az ilyen képeket, de hát nem is engem keresnek az ilyen férfiak.
20/47 Dzsoki válasza:
Az lehet,hogy több likeot kapnál,de mire mennél vele? Ettől,nem fogsz több nőt kapni. Az lehet,hogy több érdeklődés lesz irántad a nők részéről. Csakhogy,ha összejön a randi,idő kérdése,hogy észrevegye a nő,hogy kamuztál. Bár,igazad lehet,ha ez csak szex után derülne ki. Szóval,mindig problémás,ha annak adod ki magad,aki nem vagy. Ettől még egy-egy alkalommal bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!