Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen férfiak vagy adjam fel?
Vannak olyan férfiak még akik nem hülyítik azzal a nőt ,hogy "marhára" szeretik őket miközben nem is.
Csak éppen a legjobb lány barátnő nem akar velük járni és beérik a szamárral is ha nincsen ló alapon..
Vannak még olyan férfiak akik tudnak szeretni úgy egy lányt ahogy van és nem hazudják le a kék eget?
Rossz pasikba botolok bele és valahogy mindig én vagyok a hülye ,hogy én teljesen hűséges vagyok még ilyen esetben is miközben nem kéne..
Már kezdem feladni a reményt és kezdek kevésbé bízni férfiakban...

Ha sorozatosan "rossz" férfiakat fogsz ki, ott érdemes elgondolkodni, hogy nem a másikban, hanem a saját készülékben van a hiba. Valamilyen korábbi, akar gyerekkori trauma, élmény is okozhat olyan zavart, hogy a tudatalatti olyat keres, aki abba az ismert, de rossz mintába belefer. Ami jó lenne, de ismeretlen, azt nem vesszük észre, mert nincs rá jo megkuzdesi strategiank.
Érdemes pszichológust felkeresni, aki segít ezeket a rossz mintákat feltarni es új szemuveggel nezve már latni fogod azokat a ferfiakat akit keresel.
Tapasztalatból mondom :)

Nem hülyítettem még senkit és hazudni sem szoktam.
Tehát egy biztos van, de kétlem hogy egyedül lennék :)
Milyen kritériumoknak kell megfelelni?

Persze, hogy vannak.
Csak ezek a pasik általában alacsonyak vagy rondák.
Üdv: egy alacsony és ronda pasi

Egyébként #4-essel egyet értek.
Ha ez sorozatos nálad, vagy másoknál, hogy már a 3-4-5. ilyen férfiba botlotok bele , ott el kéne gondolkodni, hogy nálatok lehet probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!