Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jól nézek ki,jók az adottságaim,de nincs társaságom, hogy tudnék kötetlenül nőkkel ismerkedni?
A neten már számtalan verziót kipróbáltam, és működni max odáig működik, hogy föl tudok szedni lányokat,de sosem lesz ezekből kapcsolat. Lehet velem van a baj,de nekem valahogy ez a direkt ismerkedés nem igazán jön be, nekem több idő kell, meg jobb lenne ha egy társaságban kötetlenül ismernénk meg egymást és nem érezném ilyen erőltetettnek.
Az a helyzet, hogy régen nagyon introvertált voltma, nem jártam el sehova, a régi barátaim többségében lemorzsolódtak, vagy külföldre mentek, vagy csak havi szinten találkozunk. Meg amíg egyetemre jártam, ott mindig volt,akivel jól elvoltam, de mostanában, hogy már jó pár éve dolgozom elkezdett hiányozni a társaság. Főleg a home office óta, mert most is abban dolgozom, max néha megyek be az irodába.
Valakinek van valami ötlete, vagy van/volt hasonló helyzetben. Volt aki talált valami megoldást, közösséget, társaságot. Mert nekem elsősorban nem is egy párkapcsolat hiányzik ,hanem ez. Jó kapcsolat úgyis inkább azután lesz,ha már ilyen szempontból jól érzem magam.

1. Visszajárok a volt egyetemem programjaira, nem csak esti bulikra, hanem nappali rendezvényekre is ha úgy van időm.
2. Egyházi közösségben, illetve ahhoz kapcsolódó hitéleti vagy egyéb közösségekben (pl. cserkészet). Itt kifejezetten szinte csak komoly kapcsolatot kereső emberek vannak és nem sietik el a dolgokat.
3. Munkahelyen, mert több száz fős multinál dolgozom.
4. Sport, szabadidős programok, hobbik közben. (Pl futóverseny, táncest, társasjáték est, zsibvásár, stb.)
5. Ha egy darabig eljársz ilyenekre és nem vagy szociális fóbiás és nagyon gátlásos, akkor ezeken megismersz embereket, akikből haverok lehetnek, azok bemutathatnak újabb embereknek, már ők hívnak el programokra és társaságba egy idő után.
Ezek az én megoldásaim voltak. A lényeg minél kevesebbet ülj otthon és minél inkább olyan programokra járj, ahol az ellenkező nem tagjai is nagy számban ott vannak.
26/F

Én ha már ismerek ott valakit, akkor elengedem magam, és nem szorongok. Viszont az első lépést nagyon nehéz megtenni, hogy csak úgy ismeretlenül odamenni valahova.
Egyházi közegbe jártam gyerekként, de nincsenek jó tapasztalataim.

4: Meg lehet tenni olyan dolgokat is, amik közben félsz. A kettő nem zárja ki egymást.
Nem hiszem el, hogy nem féltél első nap az uszodában vagy az óvodában, vagy az érettségin.:)

8: Ugyanolyan jól érzem magam egyedül és társaságban is, talán egyedül valamivel jobban.
Azt mondom, nem az aktív társaságba járáson dől el a társtalálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!