Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más férfit is zavarna ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfit is zavarna ha barátnőjének előtte lett volna roma barátja?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal elég jól alakultak a dolgok,addig míg meg nem tudtam,hogy volt már 2 roma barátja is. Nem vagyok rasszista de nagyon távol áll tőlem a romák életstílusa. És bizonytalan lettem,hogy ez a lány,hogy tudott együtt lenni hónapokig romákkal.(mondjuk ahol lakik kb 60% a romák aránya).
2022. máj. 1. 09:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavarna engem a dolog...
2022. máj. 1. 10:00
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Különbözőek vannak. Nem mindegyik roma az a putris tyúklopó technocol szívó alja. Vannak köztük alfák is
2022. máj. 1. 10:01
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Igen.
2022. máj. 1. 10:14
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Zavaró, de nem abban az értelemben, amiben a kérdező gondolja. Nem az a gond, hogy cigány, hanem az ezzel együtt járó dolgok, ha jelen van az exe életében, lehetőleg családostul.

Ha jó messze van, nem féltékeny vagy él a múltban és nincs is lehetőség arra, hogy feltűnik "a tesókkal", akkor nem számít.

2022. máj. 1. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
33%
Ha volt C, N, A, ZS palija, az nálam azonnal és véglegesen kizáró ok.
2022. máj. 1. 11:02
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Engem nőként is zavarna, ha a pasas cigány nőket dugott volna. Lehet megsértődni.
2022. máj. 1. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
5. Mi az az A?
2022. máj. 1. 12:43
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

7.

A = arab, meg a hasonlók

2022. máj. 1. 13:09
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Az a nő aki hajlandó lecummantani egy cigányt az én farkamat ne vegye a szájába. Elvi kérdés.
2022. máj. 1. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Még a prostik között is az igényesebb kiírja a hirdetőfelületre hogy romákat nem vár.
2022. máj. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!