Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ennyire jó pasinál mi a jó taktika Tinderen?
190 fölötti kockahas V alak tengerparti félmeztelen kép, vicces BIO szerintem másodpercenként van match-e.
Ilyenkor célszerűbb gyorsan válaszolni vagy húzni kell azért kicist az agyát és nem szabad túl elérhetőnek tűnni? Utóbbi esetben félek hogy eltűnnék teljesen annyian írnak neki.
Az a legjobb taktika, amit a legtermészetesebbnek érzel. Én értem, hogy jó pasi, blabla, de ne a farok csóválja már a kutyát. Ismerkedsz, ahogy jólesik, ha ő máshogy szeretne, akkor kalap, kabát, nem egymást keresitek. Nem fogok valakire napokat várni és nem fogok 10 percen belül válaszolni munkaidőben csak azért, mert valaki jól néz ki. Pff...
25n
Lányok, egy ennyire jó nőnél mi a jó taktika Tinderen?
Nagymellű, vékony derekú hosszú lábú tengerparti félmeztelen kép, vicces BIO szerintem másodpercenként van match-e.
Ilyenkor célszerűbb gyorsan válaszolni vagy húzni kell azért kicist az agyát és nem szabad túl elérhetőnek tűnni? Utóbbi esetben félek hogy eltűnnék teljesen annyian írnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!