Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a "nem ciki" tinder profil? 23/L
Nem nevetséges, hogy társat keresel. Aki szintén azért van fent annak nem kínos a többivel meg nem kell foglalkozni. Kell pár normális kép egy korrekt bemutatkozás pár infó magadról hobbi stb az bőven elég, abban szerintem az ég világon semmi ciki nincs.
Igaz nem tinderen, de én is társkeresőn találtam meg a párom és 1,5 éves kapcsolat már, tehát nem csak "szórakozás" volt.
Akkor a nők 90%-a nem áll készen kapcsolatra, mert Tinderen a kutya se ír semmit :D. Minek... Kinézet számít arra meg ott vannak a képek.
Szeretnék valami kis leírást, mert nekem is szimpatikusabb az aki legalább pár szót ír magáról. Így is abszurdnak tartom, hogy most pár kép és szó alapján döntsem el, hogy jobbra vagy balra húzzam a másikat, akkor legalább ennyi legyen. Eddig mindig azt írtam ki röviden pontokba szedve, hogy hol élek, mit csinálok, mi a hobbim és érdeklődési köröm. Csak nem tudom, ez olyan gáznak hat miközben csomóan valami vicces vagy frappáns szöveget írnak stb., olyan béna.
Képekkel pedig azért vagyok bajban, mert nem vagyok fotózkodós típus és természetes helyzetben csak úgy spontán nem igen készül rólam kép. Sosem szoktunk fotózkodni sem barátokkal, sem családdal stb., maximum selfiem van vagy nyaralós képek.
Ahogy èn észrevettem.
Te 23 eves vagy.
Az ilyen korú lány ismerőseim olyan képeket tesznek fel, hogy sportolnak, konditermes képeket meg kozmetikus műköröm képeket.
Felesleges bármit is írnod, úgyis a képek döntenek.
Legyen legalább 3-4 képed és legyen benne egész alakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!