Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
155 centis nő miért törpéz le egy 170 centis férfit?
Megpróbáltam randira elhívni az említett 155 centis hölgyet , mire közölte, hogy "törpékkel nem randizok" mondva ezt úgy, hogy valóban nem vagyok magas de még így is jóval alacsonyabb volt nálam..
Miért kell így megalázni a másikat?

2# Köszi, akkor válassz engem, 168 cm vagyok.
Sosem volt bajom az alacsony pasikkal, de ti mindig kompenzálni akartok, és csak a liliputi nőket keresitek.
Aztán még te vagy felháborodva hogy nem kellesz neki?
Jó bunkó volt a csaj ez tény.
De te meg vegyél észre normális nőket ne magasság alapján válogass.
1# voltam
Nem kompenzálni akartam szimplán megtetszett és elakartam hívni randira.
Abból kiindulva, hogy te úgy adtad elő, hogy még 155 centi mellett is törpe vagyok akkor egy 168 cm magas nő mellet meg nem..? Érdekes..

22# azt mondtam ketten néztek ki hülyén.
Nem, egy normális magasságú nő mellett férfiasabban mutat egy kb ugyanolyan magas pasi.
Már csak azért is, mert ebből lehet tudni, hogy rendben vagy magaddal. De te nem vagy rendben. Ez a baj, ezt érezte meg a nő is. Te meg automatikusan azt hiszed hogy mert pici a csaj majd bejössz neki? Ugyan ne légy ilyen naív.
Sokkal több lehetőségeid lennének ha másokra is nyitott lennél. Ha pedig tényleg a nagyon alacsony nők tetszenek, akkor bocs nem szóltam. De akkor ez a következménye.

Mivan??? Most nem tudom ezt direkt csinálod e de hol írtam én, hogy alacsony nők tetszenek, ez most csak egy eset volt..
Tetszene nekem bármilyen magas nő akár 180 magas is ha jól néz ki, de mondjuk annál még megérteném ha nem akarna alacsonyabb pasit.

4.nek
Erre csak azt tudom mondani amit az egyik kövér férfi ismerősöm mondott:
-100kiló alatt nincs nő!
És ez járt a fejemben:😆🤨🤔-Ez most komoly?

Ne foglalkozz vele.
Minden rendben veled.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!