Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna, ha egy férfi üzletelésből él?
Nincs jelenleg munkája.
Előtte egy hónappal: 340.000 Ft-t keresett.
Előző hónapban: 210.000 Ft -t keresett.
Ebben hónapban eddig: 170.000 Ft-t keresett.
Az üzletelést úgy kell érteni, hogy adott egy termékpaletta, amit megvesz úgy, hogy sérült, vagy hibás. Ő otthon minél kedvezőbben megjavítja. Majd eladja drágábban.

"Fogadjunk mobilokat javít."
Nem, nem mobilt.
Notebook és asztali PC. De nem javít, hanem mást csinál. :D
Akción veszem őket olcsó pénzért és felújítom, megjavítom.
Pl vettem egyet nemrég: 40.000 Ft
Amit rá kellett költenem: 35.000 Ft
Sikerült eladni: 103.000 Ft-ért.
Ezt így kell elképzelni.
Licitáltam rá, megjött a termék. Rendeltem hozzá alkatrészeket, majd 1 óra alatt megszereltem, kicseréltem amit kellett, telepítettem és felraktam eladásra.
Szóval egy notebook kb 2 óra alatt megvan.

Ez a gyk. Itt pár wannabe ember elmondja, hogy milyen rosszul csinálod, mert nem rohadsz meg a folyamatos önfejlesztésben és csóró vagy, amikor nem élsz rosszul.
Egyébként a kutyát nem fogja érdekelni az életben, ha normálisan kijössz ennyiből.

En is ezt csinaltam 22-30 eves koromig. Elobb-utobb a NAV radszall, nem art valami minimalberes alibi allas melle.
Akkoriban (2012 korul) a (tervezesi hiba miatt) tulmelegedett Xbox 360 konzolok alltak nalam a plafonig. A BGA allomas is lefustolt, annyit javitottam :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!