Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudok beszélgetni senkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok beszélgetni senkivel mert semmi nem jut az eszembe, lehet így párom?

Figyelt kérdés

Ha a másik mind valamit arról sincsenek gondolataim.

Teljesen felesleges és fárasztó dolognak tartom a kommunikációt, nehéz a másikra is odafigyelnek mert valójában nem érdekel hogy ki milyen témát vagy sztorit hoz elő. Ez nem olyan dolog amin valójában változtatni szeretnék mert nekem így jó csak van az a rossz benne hogy közben meg kéne nő is de így nem igazán lehet.

Mit gondoltok ha mégis úgy döntenék,hogy inkább próbálok változni,akkor azt hogyan kéne?

Hogy lehetek valaki más mint aki valójában vagyok? Hogy jusson eszembe bármi is? Nem értem.

2022. ápr. 26. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Abszolút lehet párod. Csak a kinézet számít párkeresésnél. Az senkit nem érdekel ki mit mond.
2022. ápr. 26. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Minek neked nő, ha nem érdekel?
2022. ápr. 26. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Némelyik ember annyit beszél, hogy lehetetlenség mellette szóhoz jutni . Egy ilyennel jól kiegészítenétek egymást. Észre sem venné, hogy te nem szólalsz meg .
2022. ápr. 26. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Tökmindegy mennyit beszél a másik, ha látja, hogy le se szarják. Keres olyat akit érdekel is.
2022. ápr. 26. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Én is így vagyok ezzel, kettőt nem szólok egész nap, ha kérdeznék tőlem valamit, szinte semmit nem tudok hozzáfűzni. Párt szerintem tudsz találni, de baromi nehéz lesz. Keress egy olyan nőt, aki egész nap dumál. Egy csendesebb, visszafogottabb nővel, valszeg halálra ünnepek magatokat.
2022. ápr. 26. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
*unnátok
2022. ápr. 26. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!