Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn 60-70 férfi közül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn 60-70 férfi közül miért csak EGYETLEN normális van?

Figyelt kérdés
külsőre ő se tetszik
2022. ápr. 26. 14:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%

"rendmániás"

nálam ez inkább előny lenne, utálom a igénytelen nőket

2022. ápr. 26. 20:04
 12/31 anonim ***** válasza:
84%

Speciel ezt én írtam egy korábbi kérdésnél, válaszként.

Tudni kell hozzá, hogy én TALÁLKOZTAM is ezzel a 60-70 férfivel, nem csak fényképet-bemutatkozó szöveget láttam róluk. És igen, 1 normális volt, ő meg nem tetszett (ill. egészen pontosan a 3. vagy 4. randin adott puszit és rossz szaga volt, ami jelent vmit, mert baromi rossz a szaglásom). Egyébként ő egy gyógyult alkoholista és nagyon sokat foglalkozott magával és a lelkével, nagyon rendben volt.

2022. ápr. 26. 20:29
 13/31 anonim ***** válasza:
59%
60-70 férfival randizik és még mindig nem találja az igazit xd
2022. ápr. 26. 21:33
 14/31 Mathus ***** válasza:
84%
a kérdésre: mert ez az átlag, ez a zöm. nincs önismerete, vagy alul- vagy felülméri magát (többnyire az utóbbi), nincsen fogalom- és szókészlete a saját érzelmei, gondolatai leírására. nincsen véleménye, mert semmi sem érdekli a saját alapvető szükségletei kielégítésén kívül (globális felmelegedés? az jó, akkor tovább tart a nyár, nem?). nem beszél nyelve(k)et, nem igényes magára (borotválkozás ott is, ahol ruha van rajta, minek az, az nem látszik?), nem öltözködik jól és gyakran büdös. nem lehet adni a szavára, de ez nem érdekli. az elutasítást, kritikát rosszul viseli, az áldozatszerepben szeret lubickolni. én ilyen nőkkel találkoztam eddig, de szvsz a pasik is ugyanilyenek.
2022. ápr. 26. 21:35
 15/31 anonim ***** válasza:
86%

13

Neked meg mit fáj, hogy válogatós vagyok? :) Én vagyok egyedül, a pasik meg biztos találtak nálam jobbat.

2022. ápr. 26. 21:40
 16/31 Mathus ***** válasza:
78%
#15 (14 voltam): ott a pont. legyen 3-4 "sarokpontod", és abból ne engedj (de ne 200, mint a viccben :)). az tetszett, hogy MINDENKI kapott tőled egy esélyt, ez nagyon menő (ezt nem tudnám utánad csinálni).
2022. ápr. 26. 21:50
 17/31 anonim ***** válasza:

16

Arra a viccre gondolsz, ahol a nők és a férfiak áruházba mennek társat vásárolni? :)

Igen, rászántam az időt és energiát és nyitottságot és kedvességet.

2022. ápr. 26. 22:06
 18/31 Mathus ***** válasza:
17: az amikor a pasi elmegy a shrinkhez, hogy még nem találta meg élete párját, a 200-as listáról még egy nő sem volt, aki minden tulajdonságot hozta volna (ami persze a nők hibája). erre válaszként azt kapja, hogy most képzeljen el egy nőt ugyanilyen listával - ő abból mennyi pontnak tudna megfelelni?
2022. ápr. 26. 22:15
 19/31 anonim ***** válasza:
Elég relatív szó ez a normális.Mostanába mindenki ráhúzza mindenre.Mi a normális neked?Ha lehet vele beszélgetni,nem dohányzik,alkoholizál,vagy parti állat és minden alkalommal a földig issza magát vagy gyereket akar vagy nem stb...? Elégé sok mindent belehet ide rakni
2022. ápr. 27. 08:33
 20/31 anonim ***** válasza:
70%
Ne szomorkodj nem vagy olyan jó nő, hogy a top1% pasi közül bármelyik is veled akarna lenni. Pusztán ennyi a megoldás.
2022. ápr. 27. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!