Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szabó Zsófi féle szépségek-hez már elég havi nettó 2 millió?
A kerdest nem viccbol/trollkodasbol írtam ki komoly valaszokat varok még akkor is ha ez csak egy elméleti kérdés 😅
Amugy a fizum ennyi es Zsófi csak egy pelda
Ronda
De nem is ez a lényeg! Olyan körökben mozog akinek biztos nem lenne elég a havi fizud.
Jezusom, en most tudtam meg hogy 2 kulon szabo zsofi van 😂😂
En azthittem hogy a ragogumis meg aki elvalt attol a ciganyembertol mert nem birta a szokasokat egy es ugyanaz a no
Hogyan képzeled, hogy elég ennyi fizetés? Küldesz neki egy fotót a bankszámládról, majd azt akarod azonnal akarjon találkozni és fusson utánad?
Hogyha olyan nőt keresel, aki a pénzedet akarja, akkor valójában nem barátnőt keresel, hanem prostit. Igényesebbet bőven kapsz 60-100e/alkalomért.
Igen es? Nem leszoltam
Az en ferjem is cigany
Csak nevetsegesnek tartom hogy par evig kell neki a f@sza mert hu de szep ember es meg gazdag is, aztan le kell tenni egy tal levest az ura ele akkor mar elvalik mert "el van nyomva😭" mit vart? Raadasul ott a par eves kisfiu is.
#19:
Talán nem véletlen, hogy a kérdés sem úgy fogalmazódott, hogy “A Szabó Zsófi szintű intelligens nőkhöz elég-e 2 millió forint?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!