Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyítja a kérdés, hogy a nők nem a pénzre hajtanak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A csávó a minimálbért keresi, mégis van matche és még randizni is sikerül neki. Másoknak meg 10x ennyi pénzük van és semmi nem jön.
2,3: Ott az igazság. Én mondjuk azt mondom, havi nettó 6 millió már elég, addig csak a külső számít.
Amikor csúnyább férfiakat látsz nővel, az is azért van, mert a nők egy kisebbségének ilyen kinézetű férfi kell.
3-as vagyok. 6 millió kevés lesz. Keresgéltem puncs.hu-n egy ideig, aztán rá kellett jönnöm hiába keresem az átlag sokszorosát így is kevés egy sugar baby-nek. Egy felső kategóriás csaj kb. 1-2 milliót kér havonta + luxus utazás + autó + ajándékok. 6 millióból azt nem tudod kifizetni csak úgy, ha a te életszínvonalad szignifikánsan romlik. Úgy viszont egyből a felső kategóriás csajnak nem leszel már vonzó. Ezért mondtam, hogy kb. 10 milliótól indul a dolog. Nincs kőbe vésve ez az összeg, de alatta nem nagyon fog menni.
"Úgy viszont egyből a felső kategóriás csajnak nem leszel már vonzó.":
De lehet menni a közép meg az alsó kategóriára is. Nálam annyi a követelmény, hogy ne legyen kövér. Ez alá nem megyek többé (2x kipróbáltam), inkább maradok incel.
"alsó kategóriára is"
Ronda nőd lehet bármikor, ha akarod pénzben is merek fogadni veled. Még nekem is lehetett volna már ronda nőm, nem is egy... Nem vagyunk egyformák, de ha már fizetek érte, akkor biztos, hogy top nő alá nem adom. Abban mégis mi a jó, hogy fizetsz és még így is be kell érned kevéssel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!