Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy valaki az anyja miatt képtelen önállóan élni, valamint úgy él mint egy gyerek 30 évesen, és még barátnője se volt?

Jól írja a 4-es.
Szerintem lezüllenek.

Különítsünk el két pillért. Az egyik az anyagi helyzet, ez lehet ugyan vélt vagy valós, de többnyire sokan nem szeretik feladni a relatív kényelmüket sem. Értsd: az anyjukkal élve is kevésnek tűnik a 200 ezres fizetés, hát még ha albérletet is fizetniük kell belőle és mellette az anyjukkal is kicsesznek, aki így egyedül fizetheti a jó esetben saját/önkormányzati lakását, ahol csak olyan rezsielemekkel szívja meg, mint az internet vagy a távhő, amit akkor is fizet, ha egyedül lakik benne, rosszabb esetben szintén albérletét, így gyakorlatilag a férfi azért kényszerülne égetni a pénzt, hogy imponáljon olyan nőknek, akiket MÉG nem is ismer, talán majd a jövőben EZÁLTAL megismeri, hogy úgy mutatkozik be nekik, hogy "Szia, Laci vagyok, önálló albérletben élek, amit én magam takarítok és tartok rendben és önmagamra főzök, önmagamról gondoskodom."
A másik eset pedig az, amikor érzelmileg nincs leválva az anyjáról és akkor is az anyukája véleménybuborékában él, ha már külön életet él külön háztartásban a párjával. Ez valóban gáz. De ez MINDKÉT nemnél egyformán gáz. Nekem olyan párom is volt, akinek az anyukája döntötte el azt is, hogy milyen ruhákat hordhat meg ő hívta fel távolról a háziorvost, hogy szerinte mi baja a van a lányának és milyen gyógyszert írjon fel neki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!