Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik izgatónak találják, ha valaki incel?
Na erre kivancsi leszek.....
37F incel
Mennyire idősek?
Hogyne, hiszen olyan kis cukik tudnak lenni, mikor kislány módjára bedurciznak, feljönnek ilyen fórumokra és veszett macskaként fújnak mindenkire aki megpróbálja helyre tenni a téves világképüket..olyan cukik ilyenkor, hogy megkéne őket zabálni...😚
43N
Szerintem a 2-es a vén/öreglányokra gondolt.
Amúgy, ha lenne olyan csaj, aki izgatónak találná, akkor nem is lennének "incelek"... :,D
Még incelkoromban (a szüzességem elvesztése előtt) volt pár lehetőségem különféle visszataszító nővel.
De a szüzességet választottam természetesen. Vannak igények amikből egyszerűen nem lehet alábbadni.
De úgy vettem észre hogy a hozzám hasonlóhoz nem vonzódik igazán a kutya sem. Szóval a kérdésre egyértelmű "nincsenek" a válasz
"Szerintem a 2-es a vén/öreglányokra gondolt"
Mint peldaul az #5-os?
37F incel
Szerintem pont illene hozzád 37f incel nem?
Miért nem viszed ki azokra a szigetekre őt is?
Biztos benne lenne egy kis világlátásban😉
"Mint peldaul az #5-os?"
Üdv!
Hivatalos vizsgálatunk lezártával szeretném tájékoztatni a tisztelt egybegyülteket, hogy a bizottság 43N-t a "nagyon baba" kategóriába sorolta. További információkért kérjük keresse az ügyfélszolgálatot.
Romeo Alpha, Chad Galaktikus Köztársaság szóvivője, Gigolo alosztály részlegvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!