Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok lenne neked ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok lenne neked ha kiderülne a férfi randipartneredről, hogy havonta 1x most hajat?

Figyelt kérdés

Rövid hajam van , magamnak szoktam lenyírni kb. 4 hetente és csak hajnyírás előtt meg után szoktam hajat mosni , de nem látszik rajta, nem zsíros vagy bármi, gondolom már kialakult, hogy öntisztul mert régebben amíg hosszabb volt hajam akkor mostam 1-2 naponta és 3-4 nap után már zsírosodott , bevallom eleinte azért nem mostam mert lusta voltam rá miután rövid lett , de mostanra ez igazából be vált mert nem zsírosodik, stb.. tehát nem látszik igazából, hogy mosom vagy nem.

Na most ezt ahogy feljött egy fodrászos téma mivel a lány húga fodrásznak tanul kijött belőlem ez, hogy ugyebár magamnak nyírom és csak akkor szoktam megmosni , ezen meg eléggé kiakadt és azóta (húsvét hétfőn beszéltünk erről) olyan mintha megváltozott volna kicsit és nem olyan beszédes meg nem olyan jó hangulatúan csevegünk , ez tényleg annyira gáz lenne? Előtte is már találkoztunk többször és nyilván nem tünt fel neki.. Szag nincs mielőtt bárki erre gondolna meg semmi akkor nyilván már egyből lerázott volna.

2022. ápr. 20. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Hajmosásnál nem csak hajat mosunk, hanem a fejbőrt is, a nyakat, a fül körüli területet is alaposabban tisztítjuk a szennyeződésektől.
2022. ápr. 20. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyakam meg arcom megszoktam mosni tusoláskor , fülemből meg néha kiszedem zsírt fülpálcikával
2022. ápr. 20. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy a párom milyen gyakran mos hajat. Tudom, hogy ritkábban, mint hetente. De, az így kijelentve, (szinte büszkén?) hogy havi 1x, az elég igénytelennek hangzik. Az ember fejbőre is porosodik, izzad, stb.
2022. ápr. 20. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy nem latszik még koszos lesz,izzadt stb.
2022. ápr. 20. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párom kopasz, de ígyis minden nap megmossa az egész fejét. Azért az izzad, meg nap közben rátapad a kosz, por, ráadásul büdös is, ilyen jellegzetes fejszagú.. Én nem örülnék neki. Egyébként volt már zsíros hajú barátom, vállig ért a haja és hetente 1x mosta meg, és már nagyon büdös volt neki hajmosás előtt, meg össze volt tapadva a zsírtól. Szóval soha többet ilyen partnert.
2022. ápr. 20. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég undi!A férjem minden nap hajat mos!Rövid a haja,kb.semeddig sem tart.
2022. ápr. 21. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!