Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok lenne neked ha kiderülne a férfi randipartneredről, hogy havonta 1x most hajat?
Rövid hajam van , magamnak szoktam lenyírni kb. 4 hetente és csak hajnyírás előtt meg után szoktam hajat mosni , de nem látszik rajta, nem zsíros vagy bármi, gondolom már kialakult, hogy öntisztul mert régebben amíg hosszabb volt hajam akkor mostam 1-2 naponta és 3-4 nap után már zsírosodott , bevallom eleinte azért nem mostam mert lusta voltam rá miután rövid lett , de mostanra ez igazából be vált mert nem zsírosodik, stb.. tehát nem látszik igazából, hogy mosom vagy nem.
Na most ezt ahogy feljött egy fodrászos téma mivel a lány húga fodrásznak tanul kijött belőlem ez, hogy ugyebár magamnak nyírom és csak akkor szoktam megmosni , ezen meg eléggé kiakadt és azóta (húsvét hétfőn beszéltünk erről) olyan mintha megváltozott volna kicsit és nem olyan beszédes meg nem olyan jó hangulatúan csevegünk , ez tényleg annyira gáz lenne? Előtte is már találkoztunk többször és nyilván nem tünt fel neki.. Szag nincs mielőtt bárki erre gondolna meg semmi akkor nyilván már egyből lerázott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!