Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "van barátom" lekoptató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "van barátom" lekoptató szöveget kizárólag csak akkor mondjátok ha valóban van barát, illetve nem jön be az adott pasi?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Elsősorban lányoktól/nőktől kérdezném, hogy a "van barátom" lekoptató szöveget kizárólag csak akkor mondjátok ha:

- valóban van barát,

- nem akartok párt,

- nem jön be az adott pasi?

Vagy előfordulhat olyan szituáció, hogy élőben valaki teljesen normálisan, kedvesen elmondja nektek, hogy tetszetek neki ÉS nektek is bejön minden rajta, de pusztán magától a meglepetéstől koptattok (amit esetleg később megbántok), mert mondjuk nem szoktatok hozzá hogy csak úgy megszólít valaki?

Köszi a válaszokat!

2022. ápr. 15. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyankor mondtam ezt válaszul, ha valóban volt is párom.
2022. ápr. 15. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön be szingliként,és ha tényleg van párom.
2022. ápr. 15. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Nincs olyan hülye aki ezt mondaná ok nélkül. Sőt ha egy csaj ravaszabb meg nagyon jó a pasi akkor se mondja ha tényleg van barátja. Szeretnek játszadozni.
2022. ápr. 15. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igazából a kérdést szerintem hülyén tettem fel, nem csak a "van barátom" szövegre kellett volna kérdezni, hanem magára az elutasításra.

H létezik-e olyan h valaki azért elutasít, mert nem megszokott h csak úgy odamegy hozzá egy idegen ismerkedési szándékkal pl. egy boltba? (kényelmetlen maga a szitu neki hiába minden ok a pasival)

Szal ha elutasít mindig csak a fent felsorolt 3 ok miatt lehet.

2022. ápr. 15. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Ok nélkül, csupán a meglepetés miatt nem utasítok vissza senkit. Ha van párom akkor azt mondom, ha csak nem tetszik akkor ahhoz mérten hogy mennyire volt kultúrált, kedvesen visszautasítom.
2022. ápr. 15. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj időt a kiszemeltednek, hogy észre vegyen ő is, mert különben illetődöttségében nem tud megfelelően reagálni.
2022. ápr. 15. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Én akkor mondom, ha tisztázni szeretném a szándékaimat. A ezt mondom, egyértelművé válik a helyzet minden rizsa nélkül, amit nem biztos, hogy megért a másik fél
2022. ápr. 15. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön be akkor is kedvesrn visszautasítom ha meg van pasim akkor megírom hogy van párom.
2022. ápr. 15. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Minden esetben ha utcán próbálkoznak.
2022. ápr. 15. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig ezt mondom ha nem tetszik az adott személy aki ismerkedni akarna velem.
2022. ápr. 16. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!