Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám ezt a hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt a hatalmas félelmet legyőzni magamban a nők irányába?

Figyelt kérdés
Már 24 éves is elmúltam de semmilyen kapcsolatban sem kerültem az elmúlt években a nőkkel. Beszélgetni sem tudok velük és szorongok a közelükben. Nem érzem komfortosan magamat, ha a közelemben vannak, ha pedig hozzám szólnak akkor szinte el is szégyellem magamat és elpirulok. Éveken keresztül még a mai napig is azt mondogatom magamnak,hogy kevés vagyok hozzájuk, nem vagyok méltó a nőkhöz. Ez odáig fajult,hogy szexuális vágyam sincsen. Az erekcióval is hatalmas problémák vannak és hiába nem maszturbáltam 4 hónapig egyáltalán nem javult a merevedésem. Hiszen önkielégítés közben is csak arra tudtam gondolni,hogy kevés vagyok hozzájuk és csak megszégyeníteném magamat hiszen nem lettem nagy mérettel megáldva sajnos.

2022. ápr. 20. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es :

A 9 vagyok.

Nos én 54 vagyok. És igen nehéz dió a találás. És hasonló szituban, mint te.

Én mondjuk annyit változtattam manapság (enny idősen már sokba kerül a fiatal szép lány) hogy nagyvonalúbb lettem, mint régen.

Nem szégyellem, hogy pénzezős támogatós kapcs.-nak indult. De amikor érezte x-edszer, hogy nem a lehúzhatók közé soroljon, utána happy minden. Tudjuk, nem leszünk a nagy Ő egymásnak, de egy kicsi ő bizony lettünk.

Ami fontos a mi korunkban, nem szabad egész nap rajuk lógni akarni 600 üzivel, hagyni kell hadd szaladjanak a saját környezetükben köröket, majd úgyis visszatalálnak ezért, azért, de a lényeg, hogy maguktól jönnek, nem a mi unszolásunk miatt. És akkor az igazi, mert megérezték az intellektuális különbséget.

Mert nekem pl. nem a "rendeljünkpizzátnézzünkfilmetyoutube" az esti program, mint a tömegnek.

De nem mondom tovább, úgyis lepontoznak.

Én élem az életem így, ahogy eddig, és pont, nekem ez így tökéletes. 23é-45kg-szép-kádban-combfixben-pezsgő tipusú lánnyal hetente párszor.

2022. ápr. 22. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerencséd van.

Egy normális kereteken belüli "támogatói", "segítői" kapcsolatba én is belemennék, ha már az állandó ko oly kapxsi nem sikerül, de ahhoz is nagy szerencse kell.

Meg nem ilyen rosszlányok.-hus kész átverés shó, hanem egy viszonylag normális lány, vagy nő.

2022. ápr. 22. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem ez a porbléma nem érint.
2022. ápr. 22. 18:56
 14/16 anonim ***** válasza:

13.

Akkor te is szerencsés vagy ezek szerint. 😄😁

2022. ápr. 22. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem a nőkkel szembeni félelmet kell legyőzni, hanem az önértékelésed felépíteni. Ahhoz kell a pszichológus, hogy kiássátok, miért nem alakult ki kisgyerekkorodban, ha helyükre kerülnek a dolgok, mellékhatásaként elmúlnak a problémáid is.
2022. ápr. 24. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

15.

Ez nem csak a kérdezőnek, de még nekem is hasznos válasz volt.

Úgy érzem, hogy én is hasonló problémával küszködőm.

2022. ápr. 24. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!