Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek tetszem, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek tetszem, és zavarba jön a közelemben, az utalhat arra, hogy keveset volt eddig férfival?

Figyelt kérdés

23-25 év körüli. Már rájöttem, hogy tetszem neki. Amikor nem vagyok ott, abszolút laza, de amikor a közelemben van, félénk, szorong, elkapja a tekintetét, nem tudja hova nézzen, igazgatja magát, le van blokkolva.

Arra gondoltam, hogy ha elég sokat lett volna olyan férfiakkal, akikre vágyott, valószínűsítem már magabiztos lenne és merne megnyilvánulni, önmagát adni, ehelyett zavarban van, szorong, bezárkózik, de csak akkor, ha olyan férfi van ott, akivel felmerül hogy együtt lehetne.

Arra utal ez, hogy tapasztalatlan? (vagy ez csak férfiaknál van így?)

2022. ápr. 20. 12:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Biztos vannak kivételek, de általában, az esetek többségében a tapasztalatlan férfiak izgulósabbak. Nem "szerintem", hanem körbenézek és ez így van, meg mások szerint is.
2022. ápr. 20. 13:46
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is zavarban vagyok sokszor ha bejön valaki, pedig nem ismerkedem, férjnél vagyok és szexeltem épp eleget életemben. De van pl egy kollégám is, aki tetszik, nyilván semmi több, meg semmit nem akarok tőle, de a jelenléte is elég ahhoz, hogy mindig bénázzak előtte.
2022. ápr. 20. 13:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Az már más kérdés, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás: azért izgul mert tapasztalatlan, vagy azért tapasztalatlan mert izgul (félénk)... általában kölcsönösen kihat ez egymásra, az egyik legnyilvánvalóbb jelenség.

Nőknél nem voltam ebben ilyen biztos, ezért kérdeztem.

2022. ápr. 20. 13:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Fú most van egy pasi a környezetemben, aki nekem eléggé bejön, szexuálisan nagyon vonzó. Viszont olyan vagyok a közelében, mint amilyen viselkedést te leírtál, elég bunkónak tűnhetek, pedig felnőtt nő vagyok.

Van szexuális előéletem. Enyhe kifejezés, hogy nem vagyok szűzies típus. 😂 Bár valóban, olyan férfival még nem voltam, mint ő, legalábbis nem ilyenek voltak a körülmények, egyszerűbb volt, vele egy munkahelyen vagyunk.

Szerintem én mindig ilyen szerencsétlen leszek egy igazán vonzó férfi közelében, tök mindegy miket műveltem korábban.

2022. ápr. 20. 14:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy tetszel neki, ha szabad kérdezni.

Simán szociális fóbiás személy is viselkedhet úgy egy adott emberrel, másokkal pedig nem feltétlenül. Ez azon múlik, hogy mennyire érzi biztonságban magát egy adott személy mellett, nem mintha gond lenne azzal, aki mellett befeszül. Bonyolult ez nálam is, hogy milyen tulajdonság miatt nyitok könnyebben és nem feszülök annyira.

2022. ápr. 20. 14:16
 16/21 Laylah ***** válasza:
100%
Attól még, hogy x számú nővel/férfival van már tapasztalata az embernek, a következő mindig újdonság lesz, nem rutin, ebből kifolyólag mindig meglesz mindkét nemben az a kis izgalom, hogy jól alakuljon minden, felhívja magára a másik figyelmét, a legjobb formáját mutassa, stb.
2022. ápr. 20. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

És neked bejön alapból, hogy tapasztalatlan, vagy csak magadban vagy bizonytalan és előnyösebb lenne, ha az lenne?

Megsúgom hogyha azért ilyen, mert bejössz neki, akkor tök mindegy, hogy te tapasztalatlanabb vagy, mint ő. Ad ő neked önbizalmat, ne félj.

2022. ápr. 20. 15:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De neked miért fontos, hogy ilyenek legyenek a pasik? Semmi gond, ha te ilyen vagy, nem kell kiterjesztened 4 milliárd emberre.
2022. ápr. 20. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azért vagyok ilyen a kiszemelt közelében, mert annyiszor caalódtam, hogy már nagyon félek
2022. ápr. 20. 19:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor olyannal beszéltem aki nagyon tetszett lementem hülyébe. Mindent elejtettem előtte, nem volt egy épkézláb mondatom, míg az is látta rajtam aki nem akarta. Egyébként abszolút nem ilyen vagyok. Az meg h hány pasival voltam, rohadtul nem függ össze ezzel. Egyszerűen ezt hozza ki belőlem ha valaki nagyon bejön, sajnos.
2022. ápr. 20. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!