Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti melyik lakásos pasit (35 F) utasítanátok vissza
csuklóból a következők közül? Vagy éppen melyikben
élőt nem utasítanátok el? Vidéken élek, most fogok
használt lakást venni ebben a 18-20 milliós
árszegmensben (újra sajna nem telik).
Figyelt kérdés
Nem ismerkedek, de tudom mennyire fontos, hogy a férfinak legyen saját lakása, mert 30 fölött sokszor az albérlet is ciki már (rengetegszer hallottam). Random mutatok 5 lakást, hogy milyenek vannak ezért az összegért, ahol élek. Az utolsó, 7. opció lehet, hogy kegyes hazugság kategória. Nem tudom.
Azta, Miskolcon kb. 20 millióba kerülnek ezek a lakások? Nálunk (Bp agglomeráció) 36-40 egy ugyanekkora (irreális). És ám nem jobb környék és infrastruktúra, mint Miskolc... Egy előny: hogy a főváros szájában lakunk. Ami hátrány is.
Az utolsó opcióra szavaztam egyébként: letojom magasról, hogy milyen lakása/háza van. Nekem van sajátom, engem nem kell ellakásolni vagy eltartani. Sokkal fontosabb, hogy emberileg passzoljunk.
2022. ápr. 20. 13:20
22/31 anonim válasza:
Leszarom milyen háza van vagy nincs, de csak budapestiekkel ismerkedem, mert sem elköltözni nem akarok, sem távkapcsolatot.
2022. ápr. 20. 13:59
23/31 anonim válasza:
Kérdező ne lakással csajozz. És a linkeltek csövesek. Ezek egy tank Aranka spár pénztárosnak se elég, mint felmutatott érték.
2022. ápr. 20. 14:08
24/31 anonim válasza:
Szerinted összekaparni egy ilyenre a pénzt, mint olyan embernek lenni, akivel szívesen vannak?
2022. ápr. 20. 14:10
25/31 anonim válasza:
Lesz4rnám, mert nekem is van saját házam. Kertes ház. Soha nem mennék panelba.
Mindegy milyen lakásban lakna, lényeg hogy legyen sajátja és ne akarjon a nyakamra költözni.
2022. ápr. 20. 18:18
26/31 anonim válasza:
Nem kezdtem el pörgetni a képeket, de első ránézésre nem látopk különbséget a linkelt lakások között, csak azt, hogy az első sötét, nincs elég fény. Ennyi. A többi tök ugyanolyan. Nme néztem meg alaposan négyzetmétereket meg ilyeneket, de tök mindegy. Épp most költöztem, eléggé benen vagyok az ingatlanok nézegetésében. Pesten jó állapotú lakás 60 millió. Pest megyében felújítandó 7 millió (!), 10 nm-rel nagyobb. 20 km a különbség. Szerintem ezt mindenki tudja, aki kicsit utánajárt a dolgoknak.
2022. ápr. 20. 20:24
27/31 anonim válasza:
És hogy a kérdésre válaszoljak: nem ez a fontos. Az persze jó, ha nem mamahotel, de pl. az sokkal vonzóbb, ha az a lakás rendben is van tartva. Hívtak már vendégségbe olyan lakásba, ahol akkora penészvirágok voltak a csempén, mint a fejem. Gusztustalan volt. Hiába van szép lakása, ha látszik, hogy életében nem takarította le a tükröt.
2022. ápr. 20. 20:26
28/31 A kérdező kommentje:
7 millió? Hol? Kizárt.
2022. ápr. 20. 20:39
29/31 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt volt. Nagyon lepukkant lakás volt, a felújítással együtt mondjuk lehet, hogy került 15-be. Nem akarom megmondani hol. Déli agglomeráció.
2022. ápr. 20. 21:15
30/31 anonim válasza:
Ja, és 65 nm + erkély, csendes helyre néz. Mindegy, csak példának mondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!