Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti melyik lakásos pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti melyik lakásos pasit (35 F) utasítanátok vissza csuklóból a következők közül? Vagy éppen melyikben élőt nem utasítanátok el? Vidéken élek, most fogok használt lakást venni ebben a 18-20 milliós árszegmensben (újra sajna nem telik).

Figyelt kérdés

Nem ismerkedek, de tudom mennyire fontos, hogy a férfinak legyen saját lakása, mert 30 fölött sokszor az albérlet is ciki már (rengetegszer hallottam). Random mutatok 5 lakást, hogy milyenek vannak ezért az összegért, ahol élek. Az utolsó, 7. opció lehet, hogy kegyes hazugság kategória. Nem tudom.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

2022. ápr. 20. 11:13
A kérdező szavazást indított:
Az elsőben élőt
A másodikban élőt
A harmadik tulaját
A negyedik tulaját
Az ötödik gazdáját
Mind úgy reflexből elutasítanám, mert csövesbánat pasinak miért nem telik rendes új lakásra?
Nem ez számít, jó ha van lakása, de nem ez a fontos. Hanem az ember maga.
24 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
75%
Meg se néztem. Nem költözöm vidékre, van saját lakásom. Vagy nekem vennéd a házat?
2022. ápr. 20. 11:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem nőként, de véletlen, hogy mind Miskolcon található? Így szeretnél lakást venni?

Akkor már jobban teszed, ha követed Pataki mester intelmeit: "Mindent itthagyok, mint Miskolc adhatott, igen holnap, holnap indulok..."

Személyes véleményem a hármast erősíti látatlanban is, mert téglából épült és az mindig jobb, mint a fos panel.

3/31 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy jönni kell, plusz nem is ismerkedek.
 4/31 anonim ***** válasza:
16%

Olyan opcio miert nincs, hogy

○ Mindegy melyik, csak legyen lakása, mert 30 felrtt elég ciki az albérlet

2022. ápr. 20. 11:22
 5/31 A kérdező kommentje:
Akkor legyen az 8. De miért nem az 30 felett?
2022. ápr. 20. 11:25
 6/31 anonim ***** válasza:
Akkor miért a társkeresésben van, nyuszi?
2022. ápr. 20. 11:25
 7/31 A kérdező kommentje:
Mert szerintem ez alap beugró 30 felett társkereséshez és kb 20%-ot dob a pasin (nem vagyok ronda, tök átlag vagyok). De csak szerintem.
2022. ápr. 20. 11:27
 8/31 A kérdező kommentje:
Jujj, szinte mindenki behúzza, hogy csöves az a pasi, akinek csak használt lakásra telik. Akkor ezek szerint mindenkinek van 30-40 milliója a gatyazsebben. Nekem még ennek a 20 nak is csak 50%-a van meg. Szánalmas csóró alak vagyok ezek szerint.
2022. ápr. 20. 11:30
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért húzzák be, mert nevetséges a kérdésed.

Semmit nem dob a pasin a lakás vagy ház. Én pl. soha nem költöznék házba.

2022. ápr. 20. 11:33
 10/31 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg a linkeket, ugyanis nem költözök oda másvalakinek a lakásába, maximum nagyon átmeneti jelleggel. Hosszútávion viszont csak közös ingatlan. Vidékre pedig pláne nem, örülök hogy végre el tudtam jönni onnan.
2022. ápr. 20. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!