Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan viselkedjek ha szembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek ha szembe jon a srac aki egy randi utan ghostolt?

Figyelt kérdés
Annyira kellemetlenul erzem magam miatta... Nekem o amugy elegge bejott, pont ezert nem mentem fel hozza elso randi utan... Aztan nem is keresett tobbet..:) a lenyeg h egyetemen barmikor szembe johet es nem tudom h ne kapjak panikrohamszeruseget... Az a szerencse h en nem meseltem rola senkinek, de felek h o meselt rolam masoknak,olyan megalazo nekem....

2022. ápr. 19. 21:40
1 2
 11/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként: SOKKAL jobbat érdemelsz egy ilyen nyomoréknál. :))) Csatlakozom az előttem szólokhoz! ^^
2022. ápr. 20. 05:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene félned? Sztem neki kellene félnie, ha kiderül hogy csak szexre hajt...
2022. ápr. 20. 08:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ez nem a te hibád.
2022. ápr. 20. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Amugy en egy olyan panikbeteg, de nem szivbajos no vagyok, aki lanykoraban is kimondott mindent. Megmondtam mar, hogy most zavarban vagyok, mert beled voltam esve, de vegul is jo, hogy dugas nelkul derult ki, hogy szar alak vagy.

Oke,ne mondd, es probalj nyugodtnak latszani, de igazabol neki is kinos valahol, amugy meg faj, kudarc, de te nem jottel ki rosszul ebbol. Faj es ez nem lehet szegyen.

2022. ápr. 23. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
így nehezebb, hogy Neked viszont ő bejött...kitartást:) és messsze nem a Te hibád a helyzet:)
2022. ápr. 24. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!