Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vagyonőrként soha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagyonőrként soha nem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

26 éves Férfi vagyok, Szombathelyen élek. Vagyonőri vizsgám van, vagyonőrként dolgozom. Egy gyárban vagyok biztonsági őr, 12-24-ben vagyok beosztva.

Úgy érzem, hogy ez kezd elég komoly problémákat okozni az ismerkedéseknél. Felregisztráltam badoora meg tinderre. Most már sorozatosan fordult elő, hogy ha szóba kerül a munka, és elmondom hogy biztonsági őr vagyok akkor jóformán meghal a beszélgetés. Ha esetleg nem írom meg, hanem a randin derül ki, akkor is egyből levágom, hogy a csajoknak ez nem jön be. Volt amelyik konkrétan a száját húzta, és megkérdezte, hogy oké de ezt ugye nem akarod sokáig csinálni?

Miért okoz ez ekkora gondot a csajoknak? Nem lehet mindenki milliomos.

2022. ápr. 19. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez az időhiány miatt probléma, de nem ismerem akikkel ismerkedsz. Tehát hogy egész napok elmennek, másnap pihensz, akkor minimum a fele, ha nem az egész. Nem lehet tervezni semmit, nem lehet csinálni nagyjából semmit, mert nagyon nehéz másnak igazodni hozzá.

Legalábbis én erre gondolok.

2022. ápr. 19. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolnék, hogy a hosszú műszakok lehet a probléma. Legalábbis nálam ez lenne. Gondolom hétvégente is kell dolgoznod néha, így amikor én szabad lennék te vagy dolgozol, vagy pihensz az előző hosszú műszak után.
2022. ápr. 19. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az 1-essel

Gyakorlatilag összeegyeztethetetlen bármivel is a beosztásod. Gondolj bele rendszeresen egész nap nem tudsz találkozni a kiszemelteddel, de igazából másnap is alig mert ő másnap is dolgozik.

Illetve sokak szemében szerintem furcsa is lehet azért ha 26 évesen ezt a munkát végzed. Ez lényegében egy nyugdíjas munka, korán nyugdíjba vonult rendőrök/katonák/határőrök stb. végzik általában, akiknek nyugdíj mellé igen jól jön kiegészítésnek. Szerintem sok csaj számára ez is fura lehet. Illetve a fiatalabb biztonsági őröket szeretik lusta emberként elkönyvelni, akik inkább ülnek egész nap egy helyben 24 órát is, csak ne kelljen 8at dolgozni.

2022. ápr. 19. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a biztiőr, vagyonőr kb egy kategória a portással. Ami anno arról szólt, hogy a semmire nem jó munkaerőt oda lehet csoportosítani. Tök mindegy mennyit keresel, hamarabb randiznék egy postai kézbesítővel, vagy egy köztisztasági feladatot ellátó személlyel, mint vagyonőrrel.
2022. ápr. 19. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

A lóvé miatt nem lesz.

Az idő miatt simán lehetne, hisz gyakorlatilag havi 10 napot melózol csak.

2022. ápr. 19. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi a nettó fizud?
2022. ápr. 19. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Soha, semmire nincs időd... Szerintem innen fúj a szél. Illetve első kézből tudom...
2022. ápr. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!