Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonőrként soha nem lesz barátnőm?
26 éves Férfi vagyok, Szombathelyen élek. Vagyonőri vizsgám van, vagyonőrként dolgozom. Egy gyárban vagyok biztonsági őr, 12-24-ben vagyok beosztva.
Úgy érzem, hogy ez kezd elég komoly problémákat okozni az ismerkedéseknél. Felregisztráltam badoora meg tinderre. Most már sorozatosan fordult elő, hogy ha szóba kerül a munka, és elmondom hogy biztonsági őr vagyok akkor jóformán meghal a beszélgetés. Ha esetleg nem írom meg, hanem a randin derül ki, akkor is egyből levágom, hogy a csajoknak ez nem jön be. Volt amelyik konkrétan a száját húzta, és megkérdezte, hogy oké de ezt ugye nem akarod sokáig csinálni?
Miért okoz ez ekkora gondot a csajoknak? Nem lehet mindenki milliomos.
Szerintem ez az időhiány miatt probléma, de nem ismerem akikkel ismerkedsz. Tehát hogy egész napok elmennek, másnap pihensz, akkor minimum a fele, ha nem az egész. Nem lehet tervezni semmit, nem lehet csinálni nagyjából semmit, mert nagyon nehéz másnak igazodni hozzá.
Legalábbis én erre gondolok.
Egyetértek az 1-essel
Gyakorlatilag összeegyeztethetetlen bármivel is a beosztásod. Gondolj bele rendszeresen egész nap nem tudsz találkozni a kiszemelteddel, de igazából másnap is alig mert ő másnap is dolgozik.
Illetve sokak szemében szerintem furcsa is lehet azért ha 26 évesen ezt a munkát végzed. Ez lényegében egy nyugdíjas munka, korán nyugdíjba vonult rendőrök/katonák/határőrök stb. végzik általában, akiknek nyugdíj mellé igen jól jön kiegészítésnek. Szerintem sok csaj számára ez is fura lehet. Illetve a fiatalabb biztonsági őröket szeretik lusta emberként elkönyvelni, akik inkább ülnek egész nap egy helyben 24 órát is, csak ne kelljen 8at dolgozni.
A lóvé miatt nem lesz.
Az idő miatt simán lehetne, hisz gyakorlatilag havi 10 napot melózol csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!