Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ,hogy az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ,hogy az ilyen férfiak vonzanak?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy olyan férfiak az eseteim akiknek még nem volt párjuk akik sokak szemébe hátránnyal indulnak mivel tapasztalatlanok.

Viszont engem valahogy az ilyen férfiak vonzanak akik tapasztalatlanok és sokkal ellentétben tényleg nem a bunkó pasikra bukom mint ahogyan a rendes férfiak szoktak általánosítani ,hogy mindig a bunkó pasikat szeretjük..

Nem értem miért pont az ilyen srácok/férfiak az eseteim de valamiért mégis csak nagyobb előnnyel rendelkezik a tapasztalatlan férfi nálam mint akinek volt előttem kapcsolata.

Jelenleg is egy olyan férfi tetszik akivel már régebb óta jó kapcsolatot ápolok és neki sem volt kapcsolata még pedig tökre rendes meg ilyenek...

Normális ,hogy nekem az ilyen pasik az eseteim?

Valahogy nem tudom lenézni őket mint ahogy azt sok nő teszi ,hogy jaj tök lúzer vagy ,hogy még nem volt senkid meg ilyesmi számomra imponáló ,hogyha egy srácnak nem volt előttem még senkije..

2022. ápr. 18. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Több ilyen nőt a népnek.
2022. ápr. 18. 19:34
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem tök normális.

Első, vagyunk páran, hidd el. :)

2022. ápr. 18. 19:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert tudat alatt nem gondolod őket veszélyesnek.

29/F

2022. ápr. 18. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:

Bárcsak én is találhatnék ilyen nőt...

Egyébként nincs a hozzáállásoddal semmi baj, nyugodj meg, csak éppen nem megszokott. Lehet, hogy az anyáskodó ösztöneid jönnek elő, vagy téged egyszerűen nem a nagyszájú, magamutogató menő gyerekek hoznak lázba, hanem észreveszed azokat is, akik esetleg visszahúzódóbbak, nem rámenősek.

2022. ápr. 18. 19:45
 5/17 anonim ***** válasza:

Én ilyen lennék,bár sok mindenre tudom már a választ,és igyekszem fejlődni.

:/

Nem akarok olyat mondani,amiről nem szeretném ha igaz lenne.

Ezért mondom úgy,hogy eddig nem igazán kapkodtak a nők utánam ezért.

A két szép szemem ha mondhatom így nem elég.

Már ha azok...

Előny a külső,nagyon nagy előny,de ha nincs alapja a háznak,akkor összedől.

Mocskosul ritka az ilyen nő mint te,ha csak nem troll vagy.

Bár kétlem,hogy ennek az oldalnak a fele is igaz.

Illetve azért ha az evolúciós elméleteket nézzük,akkor még a majmok között is a sikeres majom az ász,akit követ a többi.

Tehát általában nem ezek a pasik a sikeresek nők terén.

Arra az esély,hogy ez nem kamu kérdés kevés,de ha nem az véletlen akkor gyere hozzám feleségül.

Ezt bőven tudok szolgáltatni.

UI:

Férfiak elsők akarnak lenni egy nőnek,nők az utolsók egy férfinek.

2022. ápr. 18. 19:50
 6/17 anonim ***** válasza:
64%

"olyan férfiak az eseteim akiknek még nem volt párjuk"

Valószínű félsz a többi nővel való összehasonlítástól, ezért mész a biztosra. Alacsony önértékelésre tippelek. De semmi baj ezzel, ha jól érzed magad benne.

2022. ápr. 18. 20:24
 7/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? És hány éveseket keresel?
2022. ápr. 18. 20:33
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehet az is az oka, hogy a tapasztalatlant könnyebben lehet befolyásolni, "betanítani". Ez nem feltétlen rossz, ugye inkább win-win szituávió.
2022. ápr. 18. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Hát ha tapasztalatlan pali kell, akkor jobb embert nem is választhatnál nálam :D
2022. ápr. 18. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom #3-hoz.
2022. ápr. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!