Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként férfival randiztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként férfival randiztatok aki emberileg szuper de anyagilag nulla?

Figyelt kérdés
Vagy eleve nem lehet szuper ha anyagilag nulla ( nulla alatt értsük mondjuk nettó magyar átlagfizetést és albérletben élést)

2022. ápr. 18. 19:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

# 20

de nem értem attól mert szeret autót vezetni abból honnan tudod hogy nem csóró?

Aki 300-500 ezret keres az szerinted pénztelen, de ennyi pénzből vehet autót és szerethet vezetni.

2022. ápr. 19. 15:28
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
A 300 az átlag alatti. Az 500 már jó, "átlag" - En ennyit keresek. Egy férfitől elvárom, hogy valamivel többet keressen ennél
2022. ápr. 19. 15:32
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

@22

"Az 500 már jó, "átlag""

Te nem igazán érted az "átlag" szó jelentését, és a statisztikáknak sem hiszel (netán azokat sem tudod értelmezni), ugye? Vagy csak provokátor vagy. Akárhogyan is: a nettó 300 már önmagában átlagon felüli, az 500 meg kiemelkedő fizetés. Pár hozzászólással visszább írták, hogy mi a KSH szerinti nettó átlagfizu, de el kell keserítselek, a medián még ennél is jóval alacsonyabb. Egyébként az írásképed, a fogalmazásod és a puszta szavakból lerívó felsőbbrendűségi képzeted alapján lefogadnám, hogy te és hasonszőrű kolléganőd trollkodtátok szét egyszer az egyik kérdésemet, kb. ugyanezeket írtátok ott is, de abban az abszurd esetben, ha kettőnél többen lennétek ezen az oldalon - légyszi fejtsd már ki, hogy amennyiben te megkeresed a világ összes pénzét, akkor miért várod el egy férfitől is ugyanezt? Csak mert ha te nem keresel annyit, mint ő, akkor milyen jogon várod el? Ha pedig te megkeresel annyit, amennyit írsz, akkor ilyen pénzeknél miért számít, hogy mennyit keres a bankautom... khmm... párod?

2022. ápr. 19. 15:46
 24/29 anonim ***** válasza:
39%

Csak mert ha te nem keresel annyit, mint ő, akkor milyen jogon várod el?

- Engem nem igazán érdekel, hogy "milyen jogon" várok el valamit. VAGY ilyen férfival vagyok együtt, vagy senkivel! Függetlenül attol, h mit tudok nyujtani! (Sosem volt gondom a pártalálással)

Nekem, ez átlag fizu! Nálunk a cegnél, ez a bér a legalja fizetes! Az IT.sok pl 2x ennyit kapnak. Én sima, egyszerü beszerző vagyok...3 nyelvismeret+ NEM szakiranyu diploma!

Ha pedig te megkeresel annyit, amennyit írsz, akkor ilyen pénzeknél miért számít, hogy mennyit keres a bankautom... khmm... párod?

- Mert, mint azt fentebb is irtam, a netto 500 az egy jo/átlag fizetes! Semmikeppen sem "kiemelkedő". És azert sem mindegy, mert senkit nem fogok eltartani! Szeretek utazni, wellneselni, shoppingolni, etterembe járni. A magam részét szivesen fizetem, (ha kéri a másik fél, de jellemzően nem szokták) de a másikét nem fogom!

Nem gondolom magama trollnak, egyszerűen, igy gondolom. Feltételezem, más nő is igy gondolja! Az ekezethasználat meg lassitja az irast

2022. ápr. 19. 16:16
 25/29 anonim ***** válasza:
72%

24

én is így gondolom, annyira tetszik, amiket írsz. Teljesen igazad van.

Én voltam ilyen szituban és annyira kínos, amikor tudod, hogy a randipartner a vacsi számla fizetése után majd számolgatja a pénzét a fizetésig.

Én egész egyszerűen nem akarom rosszul érezni magam azért, mert meghívnak egy finom vacsorára egy tök átlag helyen. Ahogy mondod, akkor inkább ne legyen pasim!

A sok értetlenkedő nem érti, hogy igen is kell a hasonló jövedelem, a nagy eltérésekből csak a gond van.

2022. ápr. 19. 18:58
 26/29 anonim ***** válasza:
68%

"Nem ez az átlag magyar valóság?"

Ezért népszerűek a külföldi férfiak...:D

2022. ápr. 19. 20:20
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
Ez oszt igen, 500-ért fingreszelsz valami jelenleg piacképeset, és alattvalód mindenki, aki a tényleges értékteremtést végzi (már ha létezik ilyesmi annál a cégnél), és te utasítod el azokat, akik nem ezt rakták életcéljuknak. Igaz, hogy ők az első megnyilvánulásod láttán elköszönnek tőled, de azért te válogatsz, nem?
2022. ápr. 19. 22:26
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem nem kéne elítélni, amiért legalább azt a színvonalat elvárja, amit ő is hoz! Persze ha lenne fogalmad arról, hogy mit csinál egy beszerző, akkor nem írnál le ilyen baromságokat!
2022. ápr. 19. 22:40
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Voltam beszerző, nehéz időszakokban is, meg unalmasakban is. Nem "színvonal" kérdése, hogy mekkora a bér/rabszolgaság arány. Nevezzük helyezkedésnek, ha már úgyis így hívja mindenki!
2022. ápr. 20. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!