Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként férfival randiztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként férfival randiztatok aki emberileg szuper de anyagilag nulla?

Figyelt kérdés
Vagy eleve nem lehet szuper ha anyagilag nulla ( nulla alatt értsük mondjuk nettó magyar átlagfizetést és albérletben élést)

2022. ápr. 18. 19:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen. Nem jöttem vele össze, ha ez a kérdés.
2022. ápr. 18. 22:47
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
Eleve nem kezdek olyan pasival, aki legalább annyit nem keres mint én
2022. ápr. 18. 23:13
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
12-es igazad van, de ezt hogy tudod előre kiszűrbu, pl netes ismerkedésnél? Nekem mindig ez a gondom.
2022. ápr. 19. 07:43
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a korábbi párom is meg a mostani is ilyen. Sose a pénzt néztem, emberileg legyen szuper persze önfenntartó, dolgozzon, de ennyi elég. Nem bántam meg!!!
2022. ápr. 19. 09:05
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen

A párom.

Nagyon szuper ember, vicces, jó személyiség stb, de nagyon nem jön össze neki normális munkahely, uh keresete se nagyon van. Ettől függetlenül nagyon szeretem és támogatom, hogy jó helyet találjon.

2022. ápr. 19. 09:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyagilag nulla alatt én mondjuk a hajléktalant értem...

De a kérdésre válaszolva:

Párom emberileg szuper, de kb. a nettó átlagot kereste akkor is és most is. A nettó átlag egyébként szeptemberben 287 ezer volt. Viszont nem albérletben élt, hanem saját kertes házban.

Egyébként ha albérletben lakott volna, akkor is őt választom. Nekem van saját ingatlanom, autóm, keresetem. Nem kell, hogy más eltartson.

2022. ápr. 19. 10:07
 17/29 anonim ***** válasza:
17%

13

Megkérdezed mivel foglalkozik! Kérdezd meg szeret e vezetni. Ilyesmik....én ezt nagyon hamar leszűrtem mindig. De már nem érint a dolog, mert vőlegényem van. Nem volt egyszerű!. 😏 Muszáj egyébként....! Nem jó sikertelen, csoró pasikra pazarolni az időt.

2022. ápr. 19. 11:04
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

17es annyira igazad van, gratulálok egyébként, nem lehetett egyszerű.

13as

2022. ápr. 19. 11:47
 19/29 A kérdező kommentje:

# 17

Foglalkozásnál mik a nyertesek és a vesztesek neked amikor megkérdezed? pl. mérnök OK, tanár NEM OK?

Szeret e vezetni? Autót vagy embereket?

2022. ápr. 19. 14:18
 20/29 anonim ***** válasza:
76%

19

Embereket nem szokás "vezetni" (max a hulyéket) Igen, egy tanár nem Ok!

Egy mérnök igen. Egy sori 3műszakos dolgozó megint csak nem OK.

2022. ápr. 19. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!