Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene férfiként jól kezelni a "Mennyi a fizetésed?" jellegű kérdéseket?
"Egy okos lány nem kérdezi ezt meg direktben, inkább azt, hogy mivel foglalkozol és hol dolgozol, abból kb ki lehet következtetni."
Leginkább azt érdemes megkérdezni, hogy mivel foglalkozol de abból még nem lehet következtetni. A hol dolgozol is soknak tűnik nekem.
Nekem tették már fel sokszor.
Ezt írtam
-munkanélküli segélyen vagyok és adományokat is gyűjtök 😉
Nő-aha, persze...😄
Nő-és mit csinálsz most?
És ennyi is volt megyünk tovabb.
De ugyenez a-hány éves vagy?
-99 csak jók a gének
Van barátnőd?
Miért szeretnél jelentkezni 99. háremhölgyemnek?
Ezt a 3 kérdést vagy a 3ból legalabb 1et ahogy észrevettem minden nő eldurrantja rögtön az elején.
Szerintem azt mérik be az ilyenekkel hogy milyen az önbizalmad és feszül e benned megfelelési kényszer.
Ha feszül a kényszer és egyenes választ írsz kb vissza se írnak többet.
Tök mindegy, hogy mit írsz. Ha néhány dugáson túl leszel,majd megmondod, ha komolyat akarsz tőle.
Szerinted én megmondom, hogy a gyerektartás után 140E-ből élek? Bolond lennék. Amelyik elég okos, az úgyis látja, hogy 20 éves opellel viszem étterembe. Ha komolyra fordulna, akkor úgyis rájönne, ha máskor nem, majd amikor nem viszem wellnesszezni Hévízre. Se. :D
16 évessel simán szexelhet akár 80 éves is, aki 100-nak néz ki, és az se számít, ha a 16 éves 4 évesnek néz ki. - Nem büntethető.
Csak 14 év alattival büntethető.
A 20 éves Opel-es válasznál eléggé magamra ismertem... Szerintem nem árul el semmit. Akkor vettem, amikor elkezdtem főállásban dolgozni, működik, nem cserélném le csak azért, mert azt hihetik keveset keresek.
Van egy réteg aki 2-300 ezres fizetésből él, és mégis 5-6 milliós autója van. Nekik ez volt a vágyuk, ilyenekre költik a megtakarításuk. Magyarul: nem mond el semmit.
Aki viszont azt is tapintatlan kérdésnek gondolja, ha megkérdezik, hogy mivel foglalkozol és hol... Azt már tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!