Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek sikerült már itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek sikerült már itt ismerkednie gyakori kérdéseken?

Figyelt kérdés

Mennyi ideig ismerkedtetek?

Mennyire legyünk óvatosak itt?

2022. febr. 18. 17:32
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
21%
Hú, legyél óvatos, biztos csupa farkasember kószál erre.
2022. febr. 18. 17:43
 2/33 anonim ***** válasza:
92%
Régebben mestere voltam ennek, de még úgy sem sikerült tartós haverságot kialakítani. Hiába akarja az egyik, amikor a másik legagilja. Ezért sem ismerkedek már senkivel. Az emberek csak használnak - ritka az, ha valaki őszintén kedvel/figyelmes veled.
2022. febr. 18. 17:45
 3/33 anonim ***** válasza:
24%

sok nőm volt innen, mostani is.

engem az lep meg h mennyit sirnak itt emberek h nincs barátjuk, senki le se szarja őket, aztán ha helyzet van inkább eltűnnek.

másra mutogatni mindig könnyebb ugye.

van itt sok jó ember csak egymásra kéne találniuk, nyitottnak lenni és nem elzárkózni a világ elől meg mindenkiről a legrosszabbat feltételezni csak azért mert volt 1-2 gyökér eset.

2022. febr. 18. 17:55
 4/33 anonim ***** válasza:
23%

Mennyire legyél óvatos?

Ne ismerkedj innen… Több benne a kockázat, mintha nem csinálsz semmit. Egy roncsderby ez az oldal, tényleg. Ha találsz innen valakit, aki nem stikkes, az kb 100:1 az esély.

2022. febr. 18. 17:57
 5/33 anonim ***** válasza:
63%
Nekem sikerült, bár egyáltalán nem volt ilyen célom, csak a leányzó rákérdezett, hogy pszichológus vagyok-e, én pedig írtam neki egy üzenetet, és csak megtörtént. Egy hónapon belül elutazott hozzám, sajnos nem teljesült be, de ami történt az mind nagyon szép volt. Érzések, érzékiség, szenvedélyes szex. Nem éreztem még senkit ilyen gyorsan ilyen közel magamhoz, sem addig, sem azóta.
2022. febr. 18. 18:01
 6/33 anonim ***** válasza:
30%
társkeresőkön pont ugyanazok az emberek vannak ám mint itt ;)
2022. febr. 18. 18:03
 7/33 anonim ***** válasza:
22%

#5:

Azt hittem, te nő vagy. :D

Plusz rokonok vagyunk egyetemi ágon. :DDD

2022. febr. 18. 18:07
 8/33 anonim ***** válasza:
13%
Ez nem társkereső és itt ebben a szekcióban amúgy is csak rondák, csórók, nyomorékok meg 50-es rokkant nyugdíjas bácsikák vannak, akik sérült nőknél próbálkoznak. Tedd fel magad Tinderre inkább.
2022. febr. 18. 18:13
 9/33 Noren1989 ***** válasza:
70%

Jesz. Megesett. Àltalàban rövid ismerkedés itt, majd màs platformon is egy hasonlóan rövid.

Ilyenkor még az üzeneteimre is kotont húztam, nehogy teherbe essenek 🤨🤔

2022. febr. 18. 18:20
 10/33 anonim ***** válasza:
86%

Régen volt innen kapcsolatom, illetve jelenleg egy hosszabb ideje tartó netes barátságom is innen alakult ki.

Persze azok még más idők voltak, nem egy állóháború volt állandóan, meg személyeskedő párbajok - max éjjel - hanem rendes társalgások, eszmecserék. De szép is volt, kellemes nosztalgia :)

2022. febr. 18. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!