Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát megkell mondjam félek.....Most ez komoly?Eléggé ciki.
Ha kóros izzadással küzdesz, segíthet bőrgyógyász, vagy plasztika sebész botox injekcióval. Utóbbi rutin dolog, nem kell parázni miatta, nem is tart örökké
25N
Menj a patikába és ott lehet kapni ilyen spéci golyós dezodort. Bár hallottam róla, hogy káros hosszú távon, viszont megállítja az izzadást teljes mértékben. Akkor ciki mikor kikéred, de utána megkönnyíti az életed. Én azért próbáltam ki, mert bár nem voltam büdös, de mindig foltok voltak a hónaljam körül.
Viszont tini koromban volt időszak, mikor rendre büdöset izzadtam. Gondolom a hormonoktól, változástól. Ekkor ki kellett választani, hogy melyik deo válik be. Nekem az OldSpice volt és ebből is a "golyós". Ha csak sprayt használok az egy idő után kevés. Aztán rábukkantam arra a patikásra... Bár esténként kell kenni aztán mindig elfelejtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!