Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hát megkell mondjam félek........

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát megkell mondjam félek.....Most ez komoly?Eléggé ciki.

Figyelt kérdés
A problémám az,hogy nem nagyon tudok párkapcsolatot kezdeményezni jelenleg pedig szeretnék barátnőt.A mostani évem elég rosszul indult,cikiztek stb.Viszonylag jóban vagyok mindenkivel, viszont ami jobban zavar,hogy a testszagom miatt "csúfoltak" és sajnos ezt mindenki tudja...A legnagyobb baj az hogy, a lány az osztályomba jár aki tetszik..Nem volt vele eddig gondom, csak év eleje óta lett belőle probléma. Naponta fürdök(tusfürdő),parfüm(Police/Tom Tailor), gyolyós deo,új ruha mindennap(nem müszálas),rendes étrend,nem vagyok túlsúlyos sem.Anyám is mondta hogy nem vagyok büdös biztos beképzelem, pedig mégis azt érzem hogy emiatt vagyok elkönyvelve, és nem tudok vele mit csinálni és csúnyán néznek rám.Ráadásul haverjaim is mondták hogy te hülye vagy miért lennél az?Mármint megkérdeztem őket.(Visszatérve) lehet rám vannak szállva, de nem birom kiverni a fejemből.Buszon is ezt nézegetem...Lehet a szorongásom miatt is?Valaki volt ilyen helyzetben?Esetleg tudna segiteni vagy tanácsot adni?Előre is köszönöm!

2022. ápr. 17. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mennyi idős vagy?
2022. ápr. 17. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem vagy büdös, csak szívattak vele. Felejtsd el a dolgot, nem néz rád senki csúnyán, csak képzeled.
2022. ápr. 17. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha kóros izzadással küzdesz, segíthet bőrgyógyász, vagy plasztika sebész botox injekcióval. Utóbbi rutin dolog, nem kell parázni miatta, nem is tart örökké

25N

2022. ápr. 17. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj a patikába és ott lehet kapni ilyen spéci golyós dezodort. Bár hallottam róla, hogy káros hosszú távon, viszont megállítja az izzadást teljes mértékben. Akkor ciki mikor kikéred, de utána megkönnyíti az életed. Én azért próbáltam ki, mert bár nem voltam büdös, de mindig foltok voltak a hónaljam körül.

Viszont tini koromban volt időszak, mikor rendre büdöset izzadtam. Gondolom a hormonoktól, változástól. Ekkor ki kellett választani, hogy melyik deo válik be. Nekem az OldSpice volt és ebből is a "golyós". Ha csak sprayt használok az egy idő után kevés. Aztán rábukkantam arra a patikásra... Bár esténként kell kenni aztán mindig elfelejtem :)

2022. ápr. 18. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!