Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szép mi a csúnya?

Figyelt kérdés
Gyakran olvasom, hogy mindenkinek más a szép és a szépség relatív fogalom. Namár most a számos visszajelzésből én csúnya pasi vagyok és sose volt baratnőm , de nagyon sok ismerős is ugyan ebben a helyzetben van! Nagy elvárásom nincs csak ne legyen dagi , de max csak ők probálkoznak néha :(

2022. ápr. 17. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van amire a társadalom(átlag) azt mondja hogy szép!

Meg vannak emberek akik a földön járnak és nem modelleket keresnek társnak.

2022. ápr. 17. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Attól, hogy vékony miért lenne model? Ez lenne a normális , a zsír egyáltalán nem szép és halom betegséget idéz elő! Azt ne mond, hogy aki elhízott az az atlagos!
2022. ápr. 17. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Böjtös életszakaszban tök jó a dagi is.

Még a se ggbedugasert is halasak.

Szopni is szeretnek.

Szóval adj hálát az egnek hogy vannak meg lejmenetben is erdeklődő nők.

Én ugyanugy tisztelem őket mint amikor topp élethelyzetben vok és fullos nők is jatszanak.

Mert tudom milyen egyedül...nuni nélkül...

Szóval ne válogass

2022. ápr. 17. 16:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi de társra vágyom nem alkalmikra!
2022. ápr. 17. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki vékony, nem lesz tőle átlagos vagy szép.

Vékony nőként gyakorlatilag mindig engem dobtak a pasik, pedig egyik sem voltegy Dávid szobor. Se testre, se arcra. Egyik kifejezetten macis volt.

Lehet akiket te nem találtál megfelelőnek, más tökéletesnek látja.

2022. ápr. 17. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
Általában azt az arcot tartják szépnek, ami minél szimmetrikusabb.
2022. ápr. 17. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:
6 Nyílván nem garancia , hogy ettől szép lesz valaki nem is így értettem , csak ez az egy dolog amiből nem tudok engedni , semennyire nem tetszenek a duci lányok, és itt nem 5-10 kg feleslegről beszélek!
2022. ápr. 17. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg érdekel, hogy mitől szép valaki, nézz utána az aranymetszés (golden ratio) szabálynak. Keress rá pl. a golden ratio face kifejezésre, és kattints a képtalálatokra.
2022. ápr. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!