Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet vélük ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet vélük ismerkedni ?

Figyelt kérdés
Azokra a nőkre gondolok,akik ki írják,hogy Ők nem kellenek senkinek sem, mert rondák, vagy van valami más bajuk.nEM LEHET VELÜK ISMERKEDNI,kérsz tolluk képet- nem,kéred,hogy írják le,hogy hogyan néznek ki akkor, nem!Próbálsz velük kontaktot keresni-az sem megy.HIggyem el,hogy ok nekik nem lehet senkijük.

2022. ápr. 2. 20:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Vagy egyszerűen nem hagyják, hogy rarepuljon 8 szerencsétlen gyakoris majom .
2022. ápr. 2. 20:14
 2/27 A kérdező kommentje:
ma 20:14 AKKOR NE MONDJAK,HOGY SENKI SE AKARJA ŐKET megismerni!
2022. ápr. 2. 20:16
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Én az ilyeneket messzire elkerülöm. Régebben én is próbáltam megismerni őket, normálisan beszélgettem velük, de semmi. Amióta hanyagolom őket, sokkal nyugodtabb az életem.
2022. ápr. 2. 20:17
 4/27 anonim ***** válasza:
51%
Nincs önmagukkal tisztában.
2022. ápr. 2. 20:17
 5/27 A kérdező kommentje:
Semmilyen esz érv nem hat rájuk!
2022. ápr. 2. 20:18
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Mert te nem rájuk vagy kíváncsi hanem csak a képükre akarod kicsapni... Az ilyen szerencsétleneket megérzik a nők.
2022. ápr. 2. 20:24
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Roppanós kamukérdés a vacsorára szánt macisajt mellé.
2022. ápr. 2. 20:34
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Akik rögtön rárepülnek a leírásuk alapján ronda nőkre, azok arra várnak, hogy valami önbizalomhiányos, dugható jócsajba botlanak.
2022. ápr. 2. 20:42
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
#8 vigyázz, ha leírod az igazat minimum lepontoznak, de az is lehet, hogy törlik a kommented.
2022. ápr. 2. 20:49
 10/27 anonim ***** válasza:
23%
Azért az elég szánalmas, ha valaki hajlandó ronda nőkkel leállni. Nem csodálom, hogy ezek a nők pattintják őket...
2022. ápr. 2. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!