Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet vélük ismerkedni ?
Azért kíváncsi lennék rá, hogy aki ilyen "szerencsétlen, gyakoris majom" féle jelzőket használ, az vajon tisztában van vele, hogy ő is az?:)
Aztán jön a többi agyhalott, és még fel is pontozza a marhaságáért amit leírt!
12-es!
Azt' neked miért fáj az, hogy ki kire ír rá itt az oldalon?
Bizony te is ugyanolyan gyakoris majom vagy! Csak te nem szerencsétlen gyakoris majom, hanem egy irigy, kötekedős, gyakoris majom!:)
Mindenekelőtt úgy gondolom, hogy ezek a 'jajderondanő vagyok' kérdések és válaszok nem nőktől származnak. De ha mégis: akkor sem kötelessége visszaírnia senkinek. Nem azért írja hogy rárepüljenek az itteni lúzer nőgyűlölők, mint könnyű prédára, "hisz ez randa mint mi".
Tudom, mindenki magából indul ki. Úgyhogy én csak azt tudom mondani hogy mit tennék ha csúnya lennék. Akkor se kellenének az itt habzó szájjal gyűlölködő, embernek nem nevezhető lények. Vagy találok egy csúnya de normális lelkületű embert, vagy egyedül maradok. De semmilyen ocsmányságnak nem lennék a neki járó lyuka, mert hát neki járok, ha mindketten rondák vagyunk.
Azok a lúzer nők akik itt panaszkodnak, nem akarnak gyakoris lúzer pasit.
A herceget szeretnék fehér lovon.
A magam részéről a következő dolgok miatt koptatom le az "udvarlókat" :
-Borzasztó helyesírás. Írásjelek mellőzése.
-Kb 1 levéltás után már irreális eljépzelések a jövőt illetően.
- Ha nem válaszolok egyből, minősíthetetlen hangnem.
Végül, de nem utolsósorban. Elég szar érzés, hogy olyanok írnak, akiknek nem jön össze kapcsolat, még szex sem. Ezért gondolják talán egy ronda nővel legalább dugás összejöhet.
Magyarán beérik velem is, mert nincs jobb.
levéltás ? eljépzelések ?
Ja persze, ebből mar le jön, hogy ezt a pasit ignorálni kell. Mintha ti nők sose hibáznátok semmiben sem.
Igazából ti mindenkiről azt hiszitek, hogy csak azért írnak rátok rondákra mert legalább szexre jók vagytok. PARANOIA.
-Miért is nem válaszolsz egyből ? Miért jó nektek húzni az embert ? Miért jó nektek húzni a másikat aki legalább ismerkedne veletek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!